TERVETULOA TYÖPAJAAN – Mitä on traumasensitiivinen jooga?

Kolmen tunnin mittainen työpaja on tutustumismatka traumasensitiiviseen joogaan. Työpajassa on sekä käytäntöä, että teoriaa. Työpajassa käymme läpi, mitä on traumasensitiivinen jooga ja miten se tukee autonomisen hermoston rauhoittumista. Teemme myös käytännössä rauhoittavan joogaharjoituksen. Traumasensitiivisen joogan periaatteet voivat hyödyttä post-traumaattisesta stressistä kärsiviä ihmisiä, kuin myös ihmisiä, joilla on muuten kroonistunutta stressiä, unettomuutta tai vaikeuksia rentoutua.

Työpaja on tarkoitettu niin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, joogaohjaajille, kuin myös asiasta kiinnostuneille. Jos kaipaat työkaluja itsellesi vakauttamaan post-traumaattista stressireaktiota, suosittelemme työpajan sijasta Kokokehon Rauhoittavaa joogaryhmää (seuraava ryhmä alkaa elokuussa 2020). Työpaja itsessään ei ole traumasensitiviinen, vaan voi sisältää traumaoireita triggeröiviä keskusteluja.

Työpajan ohjaa Liisa Sonkamuotka, psykofyysinen fysioterapeutti ja tanssi-liiketerapeutti, joka on ohjannut Kokokehon traumasensitiivisia joogaryhmiä vuodesta 2015, ensin Traumaterapiakeskuksen tiloissa ja nykyisin Kokokehossa. Hänellä on useamman vuoden työkokemus traumatisoituneiden kanssa työskentelystä myös psykofyysisen fysioterapian keinoin.

AIKA: 8.7.2020 klo 12-15.00.
PAIKKA: Kauppurienkatu 31 A, 90100 Oulu. Sään salliessa kokoontuminen ulkona.
HINTA: 60€ (sis. alv 10%)
Ohjaaja: Liisa Sonkamuotka

Ilmoittautuminen on sitova, eikä rahoja palauteta peruutuksen yhteydessä, voit kuitenkin siirtää osallistumisen kaverillesi.

Lue lisää traumasensitiivisesta joogasta: https://www.kokokeho.fi/palvelut/traumasensitiivinenjooga/

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

Liisa Sonkamuotka p.044-5737685
liisa.sonkamuotka(a)kokokeho.fi