TERVETULOA TYÖPAJAAN – Mitä on traumasensitiivinen jooga? ONLINE

Kolmen tunnin mittainen työpaja on tutustumismatka traumasensitiiviseen joogaan. Työpajassa on sekä käytäntöä, että teoriaa. Työpajassa käymme läpi, mitä on traumasensitiivinen jooga ja miten se tukee autonomisen hermoston rauhoittumista sekä vakauttaa PTSD-oireita. Teemme myös käytännössä rauhoittavan joogaharjoituksen.  Työpaja ei kolmessa tunnissa anna valmiuksia ohjata traumasensitiivisen joogan ryhmiä, mutta saat ymmärrystä traumasensitiivisen joogan periaatteista, autonomisen hermoston toiminnasta traumatisoituneilla sekä oman kokemuksen traumasensitiivisesti ohjatusta joogatunnista. Työpaja sisältää myös keskustelua.

Työpaja on tarkoitettu niin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, joogaohjaajille, kuin myös asiasta kiinnostuneille. Jos kaipaat työkaluja itsellesi vakauttamaan post-traumaattista stressireaktiota, suosittelemme työpajan sijasta Kokokehon Rauhoittavaa joogaryhmää . Työpaja itsessään ei ole traumasensitiviinen, vaan voi sisältää traumaoireita triggeröiviä keskusteluja.

Työpajan ohjaa Liisa Sonkamuotka, psykofyysinen fysioterapeutti, tanssi-liiketerapeutti ja valmistuva lapsi- ja nuorispsykoterapeutti, joka on ohjannut Kokokehon traumasensitiivisia joogaryhmiä vuodesta 2015. Hänellä on useamman vuoden työkokemus traumatisoituneiden kanssa työskentelystä myös psykofyysisen fysioterapian keinoin.

  • AIKA: 2.4.2023 klo 10-13
  • PAIKKA: Online (Google Meet).
  • HINTA: 68€
  • OHJAAJA: Liisa Sonkamuotka

Mikäli et pääse live-webinaariin, tallenne on saatavilla luento- ja harjoitusosuuksista webinaarin jälkeen.

Lue lisää traumasensitiivisesta joogasta: https://www.kokokeho.fi/palvelut/traumasensitiivinenjooga/

Lisätiedot:

Liisa Sonkamuotka p.044-5737685
liisa.sonkamuotka(a)kokokeho.fi

Työpajaan ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Ohjaaja vastaanottaa ilmoittautumisesi, ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse ja varmistaa paikkasi. Jos verkkoilmoittautuminen ei jostain syystä ole kohdallasi mahdollinen, voit ilmoittautua suoraan työpajan ohjaajalle. Luethan ilmoittautumis- ja peruutusehdot täältä.