Tervetuloa tanssi-liiketerapiaryhmään: ”Tästä minä alan

Kehoyhteyden vahvistamiseen, kehonkuvan ja omien rajojen selkiyttämiseen

Ryhmä on tarkoitettu yli 20-vuotiaille, jotka haluavat vahvistusta kehomieliyhteyteen, omien tarpeiden tunnistamiseen ja kehon hahmottamiseen. Ryhmä sopii ihmisille, jotka haluavat tutkia omaa liikkumisen ja olemisen tapaa, lisätä kehotietoisuutta tanssi-liiketerapian keinoin.

Ryhmän tavoitteena on vahvistaa ja selkiyttää kehonkuvaa ja omia rajoja. Kun tulemme tietoiseksi tarpeistamme ja rajoistamme, turvallinen yhteys muihin mahdollistuu. Tavoitteena on hyvinvoinnin edistäminen, ryhmän ollessa lyhyt, 8 kerran kokonaisuus.

Työskentely perustuu tanssi-liiketerapian menetelmiin; kehotietoisuus, läsnäolo – ja rentoutusharjoituksiin sekä ohjattuihin tanssi- ja liiketyöskentelyyn että improvisaatioon. Ryhmä sisältää mm. liiketutkimusta suhteessa tilaan, tasoihin ja aikaan (rytmi), oman kehon liikelaajuuksien ja liikelaatujen sekä kehonosien eriytyineiden ja yhteneväisten liikkeiden hahmottamista, oman kehon liikeimpulssien kuuntelua sekä kontaktia (etäisyyttä, läheisyyttä, liittymistä, lähtemistä) ryhmäläisiin sekä kehoresurssien vahvistamista. Kosketuksesta ja sen tavasta sovitaan erikseen ryhmäläisten kesken. Keho- ja liikekokemuksia jäsennetään kirjoittaen, kuvin ja keskustellen.

Ryhmään hakeudutaan yksilöhaastattelun kautta ja ryhmä sisältää yksilöllisen lopputapaamisen, jossa on mahdollisuus ryhmäkokemuksen yhteenvetoon. Jokainen osallistuu omista lähtökohdistaan, mitään tanssitaustaa/kokemusta ei tarvita, oleellista on kiinnostus keho- ja liiketyöskentelyyn.

  • AIKA:   25.1.2022 alkaen, kertaviikkoisesti, tiistaisin 8x klo: 18.15 – 19.30
  • PAIKKA: Kauppurienkatu 31 A, 90100 Oulu
  • HINTA: 260 €  (8 ryhmätapaamista + yksilöllinen alku- ja loppukeskustelu)
  • OHJAAJA: Tuuli Jussila
  • ILMOITTUTUMINEN: tuuli.jussila(a)kokokeho.fi

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja tai voit ilmaista kiinnostuksesi osallistua ryhmään.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Tuuli Jussila
040 731 3755
etunimi.sukunimi@nullkokokeho.fi