Tervetuloa tanssi-liiketerapiaryhmään: ”Tästä minä alan

Kehoyhteyden vahvistamiseen, kehonkuvan ja omien rajojen selkiyttämiseen

Ryhmä on tarkoitettu yli 20-vuotiaille, jotka haluavat vahvistusta kehomieliyhteyteen, omien tarpeiden tunnistamiseen ja kehon hahmottamiseen. Ryhmä sopii ihmisille, jotka haluavat tutkia omaa liikkumisen ja olemisen tapaa, lisätä kehotietoisuutta tanssi-liiketerapian keinoin. Tavoitteena on vahvistaa ja selkiyttää kehonkuvaa ja omia rajoja. Kun tulemme tietoiseksi tarpeistamme ja rajoistamme, turvallinen yhteys muihin mahdollistuu.

Työskentely perustuu tanssi-liiketerapian menetelmiin; kehotietoisuus, läsnäolo – ja rentoutusharjoituksiin sekä ohjattuihin tanssi- ja liiketyöskentelyyn että improvisaatioon. Ryhmä sisältää mm. liiketutkimusta suhteessa tilaan, tasoihin ja aikaan (rytmi), oman kehon liikelaajuuksien ja liikelaatujen sekä kehonosien eriytyineiden ja yhteneväisten liikkeiden hahmottamista, oman kehon liikeimpulssien kuuntelua sekä kontaktia (etäisyyttä, läheisyyttä, liittymistä, lähtemistä) ryhmäläisiin sekä kehoresurssien vahvistamista. Kosketuksesta ja sen tavasta sovitaan erikseen ryhmäläisten kesken. Keho- ja liikekokemuksia jäsennetään kirjoittaen, kuvin ja keskustellen.

Ryhmä sisältää yksilöllisen alku- ja lopputapaamisen, jossa on mahdollisuus ryhmäkokemuksen yhteenvetoon. Jokainen osallistuu omista lähtökohdistaan, mitään tanssitaustaa/kokemusta ei tarvita, oleellista on kiinnostus keho- ja liiketyöskentelyyn.

RYHMÄ ON TÄYNNÄ, ilmoittaudu peruutuspaikalle tai seuraavaan suunnitteilla alkavaan ryhmään.

  • AIKA: keskiviikkoisin 11.1-1.3.2023, 8x klo: 16.30-17.45. Alkutapaaminen vkolla 1.
  • PAIKKA: Kauppurienkatu 31 A, 90100 Oulu
  • HINTA: 260 €  (8 ryhmätapaamista + yksilöllinen alku- ja loppukeskustelu)
  • OHJAAJA: Tuuli Jussila

Ota yhteyttä, kysy lisätietoja tai voit ilmaista kiinnostuksesi osallistua ryhmään.

Lisätiedot:

Tuuli Jussila
040 731 3755
etunimi.sukunimi@nullkokokeho.fi

Ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Ryhmän ohjaaja vastaanottaa ilmoittautumisesi, ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse ja varmistaa paikkasi ryhmässä. Jos verkkoilmoittautuminen ei jostain syystä ole kohdallasi mahdollinen, voit ilmoittautua suoraan ryhmän ohjaajalle. Luethan ilmoittautumis- ja peruutusehdot täältä.

Ryhmäläisten kokemuksia:

”Toivoin lisää hyväksyntää itseä kohtaan ja isojakin asioita oli mahdollisuus käsitellä. Toteutui enemmän kuin osasin odottaa.”

”Omien rajojen selkiytyminen, keho-mieliyhteyden löytäminen toteutui.”

”Oman kehollisuuden vahvistaminen liikkeen ja tanssin sekä ryhmän avulla. Kehotietoisuuden lisääntyminen. Toteutuivat, keskustelujen ja harjoitusten kautta.”

”Ohjaajan tieto, rauha ja joustavuus ohjata ryhmää tilanteiden mukaan.”

”Kehon rajaharjoituksissa huomaan, että rajatietoisuus tekee olon tiiviimmäksi, tuoden helpotusta. Huomaan häivyttäväni rajojani sosiaalisissa tilanteissa, jolloin häivytän niitä näin myös itseltäni, joka voi vaikuttaa minäkuvaan. Rajatietoisuus helpottaa, ettei lakkaa olemasta olemassa itselleen.”

”Ohjauksessa oli ihanasti väljyyttä, rauhaa, huomioimista, tilaa ja tukea.”