Tervetuloa erityisherkkien Tanssi-liiketerapiaryhmään!

Tanssi-liiketerapiaryhmässä psykoterapeuttinen keho- ja liiketyöskentely yhdistyy luovaan ilmaisuun. Voit tutkia ryhmässä itseä ja omaa elämäntilannetta liikkeen ja kehollisuuden kautta. Ryhmän tavoitteena on itsetuntemuksen ja keho-mieliyhteyden vahvistuminen sekä oman herkkyyden tunnistaminen ja arvostaminen. Kehotietoisuuden lisääntymisen myötä tavoitteena on myös löytää työkaluja oman virittyneisyyden ja kuormittumisen tunnistamiseen ja säätelyyn. Ryhmämuotoinen tanssi-liiketerapia antaa mahdollisuuden tutkia ja vahvistaa omia rajoja, mikä suojaa ympäristön ärsykkeiltä ja antaa mahdollisuuden löytää rauhoittumisen ”omissa nahoissa”. Liikekokemusta jäsennetään kirjoittaen, kuvallisesti sekä keskustellen. Ryhmä tarjoaa vertaistukea.

Ryhmä sopii erityisherkkien lisäksi myös heille, jotka kokevat ryhmän teemat ja tavoitteet ajankohtaisiksi. Et tarvitse aiempaa kokemusta tanssista tai kehotietoisuusharjoittelusta. Ryhmä toteutuu, kun osallistujia on 4. Ryhmä tapaa yhteensä 8x Oulussa Pajallaosoitteessa Kauppurienkatu 31 A.

Ryhmässä hyödynnetään tanssi-liiketerapian menetelmiä, jotka perustuvat kehotietoisuuteen, hyväksyvään tietoiseen läsnäoloon sekä luovaan ilmaisuun.  Tapaamiset toteutuvat 90 minuuttia kerrallaan 8 kertaa maanantai-iltaisin helmi-maaliskuussa 2019 suljetussa ryhmässä, mikä tarkoittaa että uusia jäseniä ei oteta ryhmään ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Ryhmään mukaan tuleminen edellyttää yksilöllistä alku-haastattelua. Ilmoittautuminen 15.1.2019 mennessä.

Ajankohta: 4.2.-25.3.2019 joka maanantai klo 18.30-20.00, yhteensä 8x
Paikka: Pajalla, Kauppurienkatu 31 A, 90100 Oulu
Hinta:
250€, josta alkuhaastattelun osuus 30€.

Ryhmä toteutuu, kun osallistujia on 4.

Ilmoittaudu mukaan:
Liisa Sonkamuotka (Tanssi-liiketerapeutti, psykofyysinen fysioterapeutti)
etunimi.sukunimi@nullkokokeho.fi
p. 044-5737685