Tervetuloa Pilates-ryhmään!

Pilates tukee kehon syvien tukilihasten vahvistamista sekä liikkuvuutta. Hengityksen rytmiin tehtäviä harjoituksia voi tehdä itselle sopivalla tasolla.

Pilatesharjoittelu pohjautuu kuuteen periaatteeseen, joita ovat: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, hallinta, liikkeen virtaus ja hengittäminen sekä tarkkuus. Nämä periaatteet kulkevat mukana harjoittelussa ja tukevat kehomieliyhteyttä.

Pilatesharjoittelu tehdään pääsääntöisesti lattiatasossa, jossa jokaisen on mahdollista löytää oman tasoinen tapa suorittaa liikettä. Liikehallinnan ja liikkuvuuden kehittyminen auttaa kuormittamaan kehoa ja tuki- ja liikuntaelimistöä tasapuolisesti. Syvien tukilihasten vahvistuminen voi auttaa hellittämään usein yliaktiivisten pinnallisten lihasten jännittyneisyyttä.

Lempeä liike ja kehoa kuunteleva harjoitus mahdollistaa pilateksen sopivuuden myös, jos sinulla on tuki- ja liikuntaelinoireita. Pilatesharjoittelulla on tutkitusti saatu helpotusta selkäkipuihin.

Kokokehon pilatesryhmä on fysioterapeutin ohjaama 8 kerran kokonaisuus joka sopii ensikertalaisille kuin myös pilatesta aiemmin harrastaneille.

  • AIKA: 8.1.2024 alkaen, maanantaisin 8x klo: 16.30-17.30
  • PAIKKA: Koskitie 19 A 1, 90500 Oulu
  • HINTA: 154 € ( sis. alv 10%) / 8x kokonaisuus
  • OHJAAJA: Emma Kursu

Lisätiedot:
emma.kursu(a)kokokeho.fi, p.0405282452
Luethan ilmoittautumis- ja peruutusehdot täältä.

Osta paikkasi ryhmästä
Jos haluat maksaa osallistumisen liikuntaedulla, ole yhteydessä ryhmän ohjaajaan.