Tervetuloa Kokokehon YIN-Joogaan

Sana jooga tarkoittaa yhteyttä, millä tarkoitetaan yhteyttä itseen. Harjoituksessa yhteyteen tulevat keho, mieli ja hengitys. Joogassa harjoitellaan tulemaan tietoiseksi kehon liikkeistä, asennoista sekä hengityksestä ja sitä kautta kokemus itsestä syvenee. Tätä kautta voi tulla tietoiseksi omista tarpeistaan, mikä on itselle hyväksi ja mikä ei. Kokokehon joogassa asanat (=jooga-asennot), harjoituksen rytmi ja struktuuri valitaan jokaisen ryhmän tavoitteiden mukaan. Joogassa korostuvat kehotietoisuus, suhde itseen ja tietoisen liikkeen kokemus, joka on samalla tietoisen läsnäolon harjoittelua. Kokokehon joogassa keskitytään suorittamisen sijaan kokemiseen ja tunnusteluun.

Yinjooga on rauhallinen ja lempeä joogamuoto, jossa herätellään lihaksia ja lihasryhmiä ympyröiviä lihaskalvoketjuja. Harjoituksessa keskitytään oman kehon tuntemusten havainnointiin painovoimalle antautuvissa asanoissa, joissa viivytään muutamista minuuteista kymmeneenkin minuuttiin.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN YIN-JOOGAAN!

Seuraava yin-jooga sunnuntai on 15.12.2018, ilmoittautuminen käynnissä!

Aika: klo: 18-19.30 kehoa rauhoittava harjoitus

Paikka: Isokatu 16 B 12 / Kokokeho

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta tms. Harjoitus sopii niin aloittelijoille kuin joogaa harrastaneille. Jokainen osallistuu omista lähtökohdistaan.

  • Hinta 15 €
  • Lisätiedot ja kyselyt Tuulille
  • Ilmoittautumisen yhteydessä lasku lähetetään sähköpostitse. Laskun maksaessasi ilmoittautumisestasi tulee sitova. Maksua ei palauteta.

Tuuli Halttu
040 7313755

etunimi.sukunimi@nullkokokeho.fi