Kehoyhteys-ryhmä auttajille

Kehoyhteys-ryhmä on viikottainen ryhmä oman jaksamisen ja palautumisen tueksi sekä kehoyhteyden elävänä pitämiseksi.  Se on tarkoitettu vuorovaikutustyötä työtä tekeville auttajille, kuten psykoterapeutit, psykofyysiset fysioterapeutit, toimintaterapeutit, tanssiterapeutit, ravitsemusterapeutit, lääkärit, sosiaalityöntekijät, psykiatrian ammattilaiset.

Menetelminä käytetään muun muassa psykofyysisen fysioterapian harjoituksia, tanssi-liiketerapeuttisia harjoituksia sekä joogan asentoharjoituksen muotoon asettuvia kehotietoisuus- ja kehonhuoltoharjoituksia. Tapaamiset ovat 45min kerrallaan. Ryhmäkerroilla ei ole sanallista jakamista, vaan reflektio tapahtuu harjoituspäiväkirjaa pitämällä. Kauden viimeisellä kerralla käytämme ajan keskusteluun, johon osallistuminen on vapaaehtoista.

Huomaathan, että ryhmä ei ole työnohjauksellinen tai koulutuksellinen, eli emme keskity asiakastilanteisiin tai teoriaan. Keskiössä on kokemuksellisuus ja oman kehotietoisuuden vahvistaminen.

RYHMÄN TOTEUTUS SYYSKUUSTA 23 ALKAEN VERKKOKURSSINA, JOSSA YHTEISALOITUS 4.9.2023.  Lue lisää kurssista ja ilmoittaudu mukaan :

kehoyhteys verkkokurssi

Kehoyhteys verkkokurssi kestää 15 viikkoa, jossa uusi harjoitus avautuu viikoittain, maanantaisin. Viikoittainen harjoitus on 40-45 minuutin mittainen, joka jää tallenteena verkkoalustalle. Voit siis tehdä harjoitteet silloin kuin sinulle itsellesi sopii parhaiten. Kurssi on käytössäsi 6kk viimeisen harjoituksen avautumisen jälkeen, joten voit jopa uusia koko kurssin toteutuksen seuraavan puolen vuoden aikana.

AIKA:        4.9.2023 alkaen x 15
Ryhmä:     klo: 10.00-10.45
PAIKKA:    verkkokurssi
HINTA:     275,00 € (sis. alv 10 %) ENNAKKOTILAAJAN ETU: ostaessasi kurssin 15.6.2023 mennessä, saat Kokokehon traumasensitiivisen joogan työpajan veloituksetta (arvo 68€).

Ilmoittaudu mukaan

Lisätiedot:

Tuuli Jussila 040-7313755 / tuuli.jussila(a)kokokeho.fi