Kehoyhteys-ryhmä auttajille etäyhteydellä

Kehoyhteys-ryhmä on viikottainen ryhmä oman jaksamisen ja palautumisen tueksi sekä kehoyhteyden elävänä pitämiseksi.  Se on tarkoitettu vuorovaikutustyötä työtä tekeville auttajille, kuten psykoterapeutit, psykofyysiset fysioterapeutit, toimintaterapeutit, tanssiterapeutit, ravitsemusterapeutit, lääkärit, sosiaalityöntekijät, psykiatrian ammattilaiset.

Menetelminä käytetään muun muassa psykofyysisen fysioterapian harjoituksia, tanssi-liiketerapeuttisia harjoituksia sekä joogan asentoharjoituksen muotoon asettuvia kehotietoisuus- ja kehonhuoltoharjoituksia. Tapaamiset ovat 45min kerrallaan. Ryhmäkerroilla ei ole sanallista jakamista, vaan reflektio tapahtuu harjoituspäiväkirjaa pitämällä. Kauden viimeisellä kerralla käytämme ajan keskusteluun, johon osallistuminen on vapaaehtoista.

Huomaathan, että ryhmä ei ole työnohjauksellinen tai koulutuksellinen, eli emme keskity asiakastilanteisiin tai teoriaan. Keskiössä on kokemuksellisuus ja oman kehotietoisuuden vahvistaminen.

Ryhmän ohjaajana toimii Tuuli Jussila, joka on psykofyysinen fysioterapeutti, tanssi-liiketerapeutti ja jooganohjaaja.

Ryhmä toteutetaan kokonaisuudessaan etäyhteydellä viikottain, yhteensä 15x. Talvilomaviikko, pääsiäismaanantai ja vappu on taukoa. Ryhmä toteutuu, jos osallistujia 5.

RYHMÄ ON TÄYNNÄ, ilmoittaudu peruutuspaikalle tai seuraavaan suunnitteilla alkavaan ryhmään.

AIKA:        9.1. -8.5.2023 x 15
Ryhmä:     klo: 10.00-10.45
PAIKKA:    Etäyhteydellä (Google Meet)
HINTA:     260,00 €

Lisätiedot:

Tuuli Jussila 040-7313755 / tuuli.jussila(a)kokokeho.fi

Ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Ryhmän ohjaaja vastaanottaa ilmoittautumisesi, ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse ja varmistaa paikkasi ryhmässä. Jos verkkoilmoittautuminen ei jostain syystä ole kohdallasi mahdollinen, voit ilmoittautua suoraan ryhmän ohjaajalle. Luethan ilmoittautumis- ja peruutusehdot täältä.