Kehoyhteys-ryhmä auttajille
läsnä / etänä

Kehoyhteys-ryhmä on tarkoitettu vuorovaikutustyötä työtä tekeville auttajille, kuten psykoterapeutit, psykofyysiset fysioterapeutit, toimintaterapeutit, tanssiterapeutit, sosiaalityöntekijät, psykiatrian ammattilaiset. Se on viikottainen ryhmä oman jaksamisen ja palautumisen tueksi sekä kehoyhteyden elävänä pitämiseksi. Menetelminä käytetään muun muassa psykofyysisen fysioterapian harjoituksia, tanssi-liiketerapeuttisia harjoituksia sekä joogan asentoharjoituksen muotoon asettuvia kehotietoisuus- ja kehonhuoltoharjoituksia. Tapaamiset ovat 45min kerrallaan, yhteensä 15x/kausi. Viimeistä kertaa lukuun ottamatta, ryhmäkerroilla ei ole sanallista jakamista, vaan reflektio tapahtuu harjoituspäiväkirjaa pitämällä. Kauden viimeinen ryhmäkerta käytetään keskusteluun, johon osallistuminen on vapaaehtoista. Viimeinen ilmoittautumispäivä 5.1.2021.

Ryhmän ohjaajana toimii Liisa Sonkamuotka, joka on psykofyysinen fysioterapeutti, tanssi-liiketerapeutti ja jooganohjaaja. Lisäksi hän opiskelee psykodynaamista lapsi-ja nuorisopsykoterapiaa.

 

Ryhmään voi osallistua etäyhteydellä tai paikan päällä Kokokeho Kauppurienkadulla Oulussa, yhteensä 15x. Ryhmään mahtuu 5-8 henkilöä.

AIKA: 11.1.2021 alkaen maanantaisin 11.30-12.15
PAIKKA: Pajalla, Kauppurienkatu 31 A, 90100 Oulu
HINTA: 250€ (+alv 10%)

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Liisa Sonkamuotka 044-5737685 / liisa.sonkamuotka(a)kokokeho.fi