Tervetuloa JOOGAVIIKONLOPPUUN

Syksyn myötä päivät lyhenevät, illat pimenenevät ja luonto kutsuu jo talviunille, mutta arjen kiireet usein lisääntyvät kohti joulua. Ota hetki itsellesi ja tule kanssamme laskeutumaan pimeään vuodenaikaan. Joogaviikonloppu on paluu itseen, kehon tietoon ja aisteihin. Harjoitusten avulla voit tukea palautumista ja arjen hyvinvointia.

Joogaviikonloppu sisältää hermostoa aktivoivaa sekä rauhoittavaa harjoitusta sopivassa suhteessa. Tällöin kehomieli tasapainottuu ja stressitasot laskevat. Harjoitukset voivat vapauttaa kehoa jännityksistä ja stressistä, tuoden olemukseesi lepoa ja rauhaa.

Viikonloppuun sisältyy lauantaiaamun kehoa herättelevä ja aktivoiva joogaharjoitus sekä sunnuntai-illan rauhoittava yinjoogaharjoitus. Harjoitukset ovat lempeitä, keskittyen kehon tuntemusten havainnointiin. Lauantain harjoitus tuo lempeästi kontaktia kehon rakenteisiin, vuorottelee levon ja aktiivisuuden välillä. Sunnuntain
harjoitus  auttaa rauhoittumaan painovoimalle antautuvissa asennoissa.

La 27.11. klo 11-12.30 herättelevä ja aktivoiva joogaharjoitus
Su 28.11. klo 18.30-20.00 rauhoittava yinjoogaharjoitus

Mukaan mahtuu 7 osallistujaa kummallekin päivälle. Voit osallistua molempiin tai vain toiseen harjoitukseen. Harjoitukset sopivat niin ensikertalaisille kuin pidempään jooganneillekin. Jokainen osallistuu omista lähtökohdistaan.

  • AIKA: La 27.11. klo 11-12.30 ja Su 28.11. klo 18.30-20.00
  • PAIKKA: Kauppurienkatu 31 A, 90100 Oulu
  • HINTA: 40 €  molemmat harjoitukset   /   20 € yksi harjoitus
  • OHJAAJA: Kaisa Pernu

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Kaisa Pernu  p. 050 323 6417
kaisa.pernu(a)kokokeho.fi