” Sana jooga tarkoittaa yhteyttä, millä tarkoitamme yhteyttä itseen. Joogan harjoituksessa yhteyteen tulevat keho, mieli ja hengitys.”

Kokokehon joogapalveluista löydät työpajat, kurssit, joogaviikonloput ja joogaryhmät tukemaan hyvinvointiasi. Kokokehon joogassa harjoitellaan tulemaan tietoiseksi kehon liikkeistä, asennoista sekä hengityksestä ja sitä kautta kokemus itsestä syvenee. Tätä kautta voi tulla tietoiseksi mm. omista tarpeistaan, mikä on itselle hyväksi ja mikä ei.

Tarjoamme mahdollisuutta keho-mieliyhteyden rakentamiseen ja vahvistamiseen sekä kehotietoisuuden syventämiseen joogan keinoin terapeuttisemmassa kontekstissa, joita ovat traumasensitiivinen Rauhoittava joogaryhmä sekä Jännittäjien joogaryhmä. Tarjoamme myös mahdollisuuden joogan harrastamiseen Yin-joogaryhmässä sekä Joogaviikonloppu tapahtumissa. Huomaathan joogapalvelut myös äitiyden ja raskauden vaiheissa.

Kaikki joogaohjaajamme ovat laillistettuja terveydenhuollon ammattilaisia, psykofyysisiä fysioterapeutteja. Joogaohjaajakoulutussuuntauksia meillä on muun muassa yinjooga, shaktajooga ja kokonaisvaltainen jooga, joiden kaikkien pohjana on hathajooga. Meidän ohjauksen keskiössä on kuitenkin kehotietoisuus sekä psykofyysinen lähestymistapa ihmiseen ja ihmisyyteen.

Joogapalvelut:

Äitiysjooga auttaa rakentamaan yhteyttä raskauden ja synnytyksen jälkeen muuttuneeseen kehoon, edistää kehon palautumista ja helpottaa hoivajumeja.

Äitiysjooga

Raskausajan jooga -työpajassa saat tietoa ja kokemusta, millainen harjoitus on turvallinen raskauden aikana. Raskausajan jooga valmistaa kehoa synnytystä varten ja työpajassa opit miten hengitys, keskivartalo ja lantionpohja ovat yhteydessä toisiinsa.

Raskausajan jooga – työpaja

Yin-joogasta tukea palautumiseen, stressin lievitykseen, levolliseen uneen ja  arjen hyvinvointiin. Ryhmän toteutus läsnä ja online.

Yinjoogaryhmä

Traumasensitiivinen rauhoittava joogaryhmä sopii ihmisille, joilla on stressiä, uupumusta, post-traumaattista stressiä tai vaikeuksia rentoutua.

Traumasensitiivinen jooga

Kolmen tunnin mittainen työpaja on tutustumismatka traumasensitiiviseen joogaan. Työpajan toteutus etäyhteydellä.

Mitä on traumasensitiivinen jooga? – työpaja

Jännittäjien joogaryhmä on tarkoitettu ihmisille, jotka jännittävät sosiaalisia tilanteita ja esillä olemista, tarkoituksena hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukeminen. Ryhmässä tutkitaan jännittämiseen suhtautumista, harjoitellaan hellittämistä ja jännittyneisyyden sietämistä. Liikeharjoituksenmuoto tulee yin-joogan asanaharjoituksesta, johon yhdistetään menetelmiä psykofyysisestä hengitysterapiasta.

Jännittäjien joogaryhmä

Joogaviikonloppu koostuu kahdesta toisiaan tukevasta joogaharjoituksesta. Voit osallistua molempiin tai vain toiseen harjoitukseen.

Joogaviikonloppu