Joogatunnit Oulussa ja Online

Sana jooga tarkoittaa yhteyttä, millä tarkoitamme yhteyttä itseen. Joogan harjoituksessa yhteyteen tulevat keho, mieli ja hengitys. Joogassa harjoitellaan tulemaan tietoiseksi kehon liikkeistä, asennoista sekä hengityksestä ja sitä kautta kokemus itsestä syvenee. Tätä kautta voi tulla tietoiseksi omista tarpeistaan, mikä on itselle hyväksi ja mikä ei. Kokokehon joogassa korostuvat kehotietoisuus, hyväksyvän kehoyhteyden rakentaminen ja suhde itseen sekä tietoisen liikkeen kokemus, joka on samalla tietoisen läsnäolon harjoittelua. Kokokehon joogassa keskitytään suorittamisen sijaan kokemiseen ja tunnusteluun.

Kaikki joogaohjaajamme ovat laillistettuja terveydenhuollon ammattilaisia, psykofyysisiä fysioterapeutteja. Joogaohjaajakoulutussuuntauksia meillä on muun muassa yinjooga, shaktajooga ja kokonaisvaltainen jooga, joiden kaikkien pohjana on hathajooga. Meidän ohjauksen keskiössä on kuitenkin kehotietoisuus sekä psykofyysinen lähestymistapa ihmiseen ja ihmisyyteen.

Tervetuloa.


JOOGATUNTIEN KÄYTÄNTEET:
Joogatunneille voi osallistua sekä paikan päällä Oulussa että etäyhteydellä, Google Meet -yhteydellä (ohjeet alempana sivulla). Varaa paikkasi haluamaltasi tunnilta varausjärjestelmästämme  ja suorita maksu verkkokaupassamme ennen tunnin alkua. Peruutukset viimeistään 3h ennen tunnin alkua. Kokokeholle paikan päälle tultaessa tunnin voi maksaa myös korttimaksuna. Meille käy maksuvälineiksi myös Smartum-liikuntasetelit, Edenred, ePassi ja Eazybreak. Huom! Varausjärjestelmämme sulkeutuu 1h ennen tunnin alkua.

TASAPAINOTTAVA JOOGA
Tasapainottava jooga on rauhallinen tunti, jossa vuorottelevat aktiivinen tekeminen sekä oleminen. Näin ollen hermostoa aktivoiva sekä rauhoittava puoli vuorottelevat sopivassa suhteessa, jolloin kehomieli tasapainottuu.
Maanantaisin 18-19, Ohjaaja: Katja

VAHVISTAVA JOOGA
Vahvistavassa joogassa tehdään seisten aktiivisia asentoja, joiden tarkoituksena on avata ryhtiä ja
löytää kontaktia kehon rakenteisiin ja omaan voimaan. Lopputunnilla palataan kehon tasapainottamiseen, rauhoittumiseen ja olemiseen.
Keskiviikkoisin 18-19, Ohjaaja: Kaisa

PALAUTTAVA JOOGA
Palauttavassa joogassa tehdään kehoreaktioita rauhoittavaa harjoitusta, minkä tarkoituksena on palautumisen tukeminen ja niiden lihasryhmien huomionen, jotka helposti aktivoituvat stressissä. Ohjaus on traumainformoitua, joten tunti sopii hyvin myös jatkoksi traumasensitiivisen joogaryhmän käyneille.
Torstaisin 11.45-12.45, Ohjaajat: Kaisa ja Liisa

SYVÄRENTOUTTAVA JOOGA
Tunti on rytmiltään rauhallinen yinjooga tunti. Harjoituksessa keskitytään oman kehon tuntemusten havainnointiin painovoimalle antautuvissa asennoissa. Harjoituksessa luodaan potentiaalinen syvärentoutumisen tila juurruttaen se nykyhetkeen.
Joka toinen sunnuntai 19-20 (pariton viikko) Ohjaajat: Liisa ja Tuuli

Varaa paikka joogatunnille

Varaa aika

Tulethan joogatunnille 5-10 min etukäteen. Ovikello laitetaan pois päältä paria minuuttia ennen tunnin alkua, joten tunnille ei voi tulla myöhässä. Suosittelemme ottamaan mukaan oman joogamaton, Kokokeholta löytyy joogamattoja tarvittaessa. Käytämme joillakin tunneilla myös muita joogavälineitä (blokkeja ja bolstereita), ne saat meiltä lainaan tunnin ajaksi.

Meillä ei ole tilassamme pukuhuonetta, olethan vaihtanut vaatteet jo tullessasi.


Hinnasto 1.9.2021 alkaen
Kertakäynti: 17 €
5 × joogakortti: 75 €
(voimassa 5.11.2021 asti)

Verkkokauppa

Maksa tunti etukäteen verkkokaupassa tai paikan päälle tullessa Kokokeholla korttimaksuna. Meille käy maksuvälineiksi myös Smartum-liikuntasetelit, Edenred, ePassi ja Eazybreak.


ETÄJOOGA – ONLINE

Etäyhteyden kautta olet näkö- ja kuuloyhteydessä joogaohjaajaamme. Halutessasi voit olla näkyvillä ohjaajalle, jolloin ohjaaja voi ohjauksessaan ottaa myös sinut yksilöllisesti huomioon. Vapaus on joogata myös kamera kiinni. Etä-joogassa pärjäät omalla joogamatolla tai vaikka tavallisen maton päällä. Jos tunnille tarvitaan jotain apuvälineitä, niissä voi hyödyntää vaikkapa kodin tyynyjä. Eli erityisvälineistöä et tarvitse. 

Google Meet yhteyttä varten tarvitset joko Meet-mobiilisovelluksen, Gmail-mobiilisovelluksen tai tietokoneen selaimeksi Chrome-selaimen, Mozilla Firefoxin, Microsoft Edge:n tai Apple Safari:n (Lisää ohjeita). Lisäksi tarvitset toimivan internetyhteyden.

OHJEET:

  1. Varaa paikkasi haluamaltasi tunnilta varausjärjestelmästämme viimeistään 30min ennen tunnin alkua. Saat sähköpostiisi varausilmoituksen, jonka kautta voit myös perua joogatunnin viimeistään 3h ennen tunnin alkua.
  2. suorita maksu etukäteen verkkokaupassamme viimeistään 30min ennen tunnin alkua. Mikäli etäjoogatuntia ei ole maksettu etukäteen, laskutuslisä on 5€.
  3. Saat ilmoittamaasi sähköpostiisi liittymislinkin 15min ennen tunnin alkua.
  4. Pidä mikki suljettuna koko harjoituksen ajan. Mikäli haluat puheyhteyteen ohjaajan kanssa, voit siksi aikaa ennen ja jälkeen harjoituksen avata mikin.