Tervetuloa KOKOKEHON YIN-JOOGAAN

Sana jooga tarkoittaa yhteyttä, millä tarkoitetaan yhteyttä itseen. Harjoituksessa yhteyteen tulevat keho, mieli ja hengitys. Joogassa harjoitellaan tulemaan tietoiseksi kehon liikkeistä, asennoista sekä hengityksestä ja sitä kautta kokemus itsestä syvenee. Tätä kautta voi tulla tietoiseksi omista tarpeistaan, mikä on itselle hyväksi ja mikä ei. Kokokehon joogassa asanat (=jooga-asennot), harjoituksen rytmi ja struktuuri valitaan jokaisen ryhmän tavoitteiden mukaan. Joogassa korostuvat kehotietoisuus, suhde itseen ja tietoisen liikkeen kokemus, joka on samalla tietoisen läsnäolon harjoittelua. Kokokehon joogassa keskitytään suorittamisen sijaan kokemiseen ja tunnusteluun.

Yinjooga on rauhallinen ja lempeä joogamuoto, jossa herätellään lihaksia ja lihasryhmiä ympyröiviä lihaskalvoketjuja. Harjoituksessa keskitytään oman kehon tuntemusten havainnointiin painovoimalle antautuvissa asanoissa, joissa viivytään muutamista minuuteista kymmeneenkin minuuttiin. Yinjooga toimii vastakohtana kaikelle sille suorittamiselle, mistä päivämme saattavat täyttyä.

TERVETULOA SULJETTUUN YIN-JOOGARYHMÄÄN:

Kehotietoisuustyöskentelyn muotona on yinjooga, johon yhdistetään tietoutta ja harjoituksia myös psykofyysisestä hengitysterapiasta. ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT.

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 15.11 alkaen, 6 kertaa klo: 18.15-19.30 (poikkeuksena 4.12 klo: 16.30-17.45). Ryhmään mahtuu 5 osallistujaa. Ryhmä on tarkoitettu niille, jotka haluavat pysähtyä kuulostelemaan omia kehotuntemuksia ja pystyvät työskentelemään lattiatasolla. Ryhmää ei suositella akuutissa kriisissä oleville.

  • Hinta 150 €
  • Ryhmässä ei ole korvauskertoja

Lisätietoja:

Tuuli Halttu
040 7313755
etunimi.sukunimi@nullkokokeho.fi