Tervetuloa ERORYHMÄÄN!

Tammikuussa 2024 alkaa psykoterapeutin ohjaama kuuden tapaamiskerran ratkaisukeskeinen terapiaryhmä eronneille tai eroa pohtiville.

Eroaminen ei ole koskaan helppoa, silloinkaan kun ero on ollut molempien yhteinen päätös. Kun yksi ajanjakso elämässä on päättymässä tai päättyy, nostaa se pintaan monenlaisia tunteita, ajatuksia ja olotiloja. Niiden psyykkinen työstäminen ottaa aikaa, tekee kipeää ja kysyy voimavaroja. Tällainen suuri muutosprosessi avaa kuitenkin myös mahdollisuuden asioiden läpityöstämiseen ja uuteen aikakauteen astumiseen. Eroryhmässämme psykoterapeutti sekä vertaisryhmä ovat tukenasi eroprosessiin liittyvien tunteiden kohtaamisessa sekä muutosprosessissasi.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa sunnuntaisin kuuden viikon ajan, kaksi tuntia kerrallaan. Ryhmään osallistuminen vaatii sitoutumista ja se etenee prosessinomaisesti.

Ryhmätapaamiset alkavat ohjaajan alustuksella, sisältävät yhteisiä keskusteluja sekä harjoitustehtäviä, ja ryhmä päättyy aina pieneen rentoutusharjoitukseen.  Viitekehyksenä toimii ratkaisukeskeisyys.

Ryhmään otetaan max. 12 henkeä ja se toteutuu kuudella.

  • AIKA: 14.1.2024 alkaen, sunnuntaisin, 6x klo: 16.00-18.00
  • PAIKKA: Koskitie 19 A 1, 90500 Oulu
  • HINTA: 270 € , 6x kokonaisuus
  • OHJAAJA: Maritta Nikkinen (ratkaisukeskeinen psykoterapeutti)

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
maritta.nikkinen(a)kokokeho.fi,  p. 0500892536
Luethan peruutusehdot täältä.