”Kokokehon ryhmissä otetaan huomioon ihmisen kokonaisvaltaisuus, kehon ja mielen yhteys ja integraatio. Ryhmäkoot ovat pieniä, jolloin jokaisella on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi.”

Kokokehon ryhmät ovat suljettuja pienryhmiä, mikä tarkoittaa, ettei ryhmään tule uusia jäseniä sen alkamisen jälkeen. Paikka ryhmässä ostetaan verkkokaupassamme, varausmaksu on  30% kurssimaksusta.  Saat maksusta ja ilmoittautumisesta vahvistukseksi kuitin sähköpostiisi. Loppuosa kurssista maksetaan ennen ryhmän alkua. Ryhmän ohjaaja kontaktoi sinut sähköpostitse vielä ennen ryhmän alkua.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja maksusta 30% on varausmaksu, jota ei palauteta peruutuksen yhteydessä. Loppuosa kurssista maksetaan ennen ensimmäistä ryhmäkertaa. Jos peruutusta ei ilmoiteta lainkaan ennen ensimmäistä ryhmäkertaa, peritään koko osallistumismaksu.

Liikuntaedut

Meille käy maksuvälineiksi jooga- ja pilatesryhmien sekä Kehoyhteys 1-verkkokurssin osalta myös Smartum-liikuntaedut, Edenred, ePassi ja Eazybreak liikuntaedut. Mikäli haluat maksaa liikuntaedulla, ole yhteydessä info(a)kokokeho.fi tai kurssin ohjaajaan.

Alkavat ryhmät

RAUHOITTAVA JOOGA (traumasensitiivinen)

Ryhmä sopii ihmisille, joilla on stressiä, uupumusta, post-traumaattista stressiä tai vaikeuksia rentoutua.

Ma 8.1.2024 iltaryhmä Ohjaaja: Emma Kursu

Ti 9.1.2023 aamupäiväryhmä Ohjaaja: Kaisa Pernu

Ti 9.1.2024 ryhmä NUORILLE (14-20 v.) Ohjaaja: Katja Laukka

Traumasensitiivinen jooga

YIN 2- JOOGARYHMÄ

Alkaa ma 8.1.2024  Tukea palautumiseen, stressin lievitykseen, levolliseen uneen ja arjen hyvinvointiin. Sopii jatkoksi YIN 1 -joogaryhmän käyneille. Ohjaaja: Emma Kursu

Yinjoogaryhmä

 

PILATESRYHMÄ

Alkaa ma 8.1.2024 Kehon syvien tukilihasten vahvistamiseen ja liikkuvuuden tukemiseen, jossa hengityksen rytmiin tehtäviä harjoituksia voi tehdä itselle sopivalla tasolla.. Ohjaaja: Emma Kursu

Pilates

ERORYHMÄ

Alkaa su 14.1.2024  Psykoterapeutin ohjaama kuuden tapaamiskerran ratkaisukeskeinen terapiaryhmä eronneille tai eroa suunnitteleville.
Ohjaaja: Maritta Nikkinen

Eroryhmä

KEHOYHTEYS VERKKOKURSSI

Voit aloittaa heti.  Vuorovaikutustyötä työtä tekeville auttajille, oman jaksamisen ja palautumisen tueksi sekä kehoyhteyden elävänä pitämiseksi.

Kehoyhteys verkkokurssi

TANSSI-LIIKETERAPIARYHMÄ ”Tästä minä alan”

Alkaa 27.3.2024 Kehoyhteyden vahvistamiseen, kehonkuvan ja omien rajojen selkiyttämiseen. Ohjaaja: Tuuli Jussila

Tästä minä alan

RASKAUSAJAN JOOGA

Raskausajan jooga tuo rentoutta odotusaikaan, vahvistaa yhteyttä kehoon ja valmistaa sinua synnytykseen. Ryhmä on hyvä jatko raskausajan jooga – työpajan käyneille. Ohjaaja: Kaisa Pernu

Raskausajan jooga

UNIRYHMÄ

Tavoitteena on parantaa oniongelmista kärsivän unta, unenlaatua ja vireystilaa. Ryhmä antaa osallistujalle tietoa, vertaistukea ja keinoja oman unen ja unihäiriön hoitoon. Ryhmän sisällöt rakentuvat Käypä hoito -työryhmän suosituksen mukaisin menetelmin. Ohjaaja: Mervi Koskela

Uniryhmä

Keho-orientoitunut työnohjausryhmä auttajille

Ohjaajat: Liisa Sonkamuotka ja Sirpa Kukkonen

Keho-orientoitunut työnohjausryhmä

 

Työpajat

Kokokehon työpajoissa yhdistyy tieto ja kokemuksellisuus. Työpajat ovat informatiivisia, kehoyhteyttä rakentavia ja kehotietoisuutta syventäviä.

Kysy myös tilaustyöpajaa esim. työyhteisöllesi, kaveri- tai harrastusporukallesi. Yhtenä työpaja teemana ” Itsetuntemus ja kehotietoisuus ”. Voit myös esittää toiveen teemasta. Lähtökohta työpajoissa on voimavaraistava, omaan kehoon tutustuva ja kehokokemuksia ihmettelevä.

TANSSI-LIIKETERAPIA

Teemallisissa työpajoissa voit tulla tutustumaan tanssi-liiketerapiaan. Olet tervetullut yhteen yksittäiseen työpajaan tai osallistumalla kaikkiin kolmeen saat kattavan kokemuksen terapeuttisesta keho- ja liiketyöskentelystä tanssi-liiketerapian keinoin. Työpajat toimivat johdatuksena terapiaryhmään ”Tästä minä alan” mutta eivät ole kyseiseen ryhmään osallistumisen ehtona. Jos mietit sopisiko tanssi-liiketerapia sinulle tai haluat tulla hoitamaan itseäsi kehon, liikkeen ja tanssin äärelle niin nämä työpajat ovat sinulle!

TYÖPAJOJEN TEEMAT:

31.1.2024 Läsnäolo ja kohtaaminen

14.2.2024 Itsemyötätunto

28.2.2024 Oma tanssi, yhteinen tanssi

Ohjaaja: Tuuli Jussila

Tanssi-liiketerapia työpajat

RASKAUSAJAN JOOGA

6.6.2023 Työpajassa saat tietoa ja kokemusta, millainen harjoitus on turvallinen raskauden aikana. Raskausajan jooga valmistaa kehoa synnytystä varten ja työpajassa opit miten hengitys, keskivartalo ja lantionpohja ovat yhteydessä toisiinsa.

Ohjaaja: Kaisa Pernu

Raskausajan jooga

MITÄ ON TRAUMASENSITIIVINEN JOOGA? – ONLINE

2.4.2023 Kolmen tunnin mittainen työpaja on tutustumismatka traumasensitiiviseen joogaan. Työpajan toteutus etäyhteydellä. Mikäli et pääse live-webinaariin, tallenne on saatavilla luento- ja harjoitusosuuksista webinaarin jälkeen

Ohjaaja: Liisa Sonkamuotka

Traumasensitiivinen jooga

UNITYÖPAJA – ONLINE

21.1.2023 Unityöpajassa pääset pohtimaan unen merkitystä itsellesi sekä saat tietoa unesta, unen rakenteesta ja unen huollosta. Työpaja sisältää tietoa, itsenäistä pohdintaa sekä yhteistä keskustelua.

Ohjaaja: Mervi Koskela

Unityöpaja

 

JOOGATAPAHTUMAT

Kokokeho joogaviikonloput muodostuvat aktivoivasta ja rauhoittavasta harjoituksesta, lauantaina ja sunnuntaina. Voit osallistua joko molempiin tai vain toiseen harjoitukseen. Oma paikka varmistetaan maksamalla osallistumismaksu, jota ei palauteta.

JOOGAVIIKONLOPPU

Viikonloppu koostuu kahdesta toisiaan tukevasta joogaharjoituksesta. Voit osallistua molempiin tai vain toiseen harjoitukseen.

Joogaviikonloppu