“Kokokehon ryhmissä otetaan huomioon ihmisen kokonaisvaltaisuus, kehon ja mielen yhteys ja integraatio. Ryhmäkoot ovat pieniä, jolloin jokaisella on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi.”

Alkavat ryhmät:

Kokokehon ryhmät ovat suljettuja pienryhmiä, mikä tarkoittaa, ettei ryhmään tule uusia jäseniä sen alkamisen jälkeen. Oma paikka varmistetaan varausmaksun suorittamiselle, joka on 30% osallistumismaksusta. Varausmaksua ei palauteta. Loppumaksun eräpäivä on ennen ryhmän alkua. Ilmoittautumiset ryhmän ohjaajalle sähköpostitse etunimi.sukunimi@kokokeho.fi .

RAUHOITTAVA JOOGA (traumasensitiivinen)

Alkaa huhtikuussa 2021 Ryhmä sopii ihmisille, joilla on stressiä, uupumusta, post-traumaattista stressiä tai vaikeuksia rentoutua.
Ohjaaja: Emma Kursu

Maaliskuussa alkaa jatkoryhmä heille, ketkä ovat käyneet jo 8 kerran Rauhoittavan joogan ja haluavat jatkaa omaa harjoitustaan.
Ohjaaja: Liisa Sonkamuotka

Traumasensitiivinen jooga

KEHOYHTEYs-RYHMÄ AUTTAJILLE
LÄSNÄ/ETÄNÄ

Alkaa syyskuussa 2021 Ryhmä on tarkoitettu vuorovaikutustyötä tekeville terapeuteille ja ammattilaisille oman kehoyhteyden säilyttämiseksi ja huoltamiseksi.

Ohjaaja Liisa Sonkamuotka

Kehoyhteys

AUTTAJIEN KEHO-ORIENTOITUNEESTI SUUNTAUTUNUT TYÖNOHJAUSRYHMÄ

Seuraava ryhmä alkaa syksyllä 2021. Ryhmä myös tilauksesta omalle yhteisölle.

Ohjaajat: Liisa Sonkamuotka ja Sirpa Kukkonen

Työnohjaus


SUUNNITTEILLA OLEVAT RYHMÄT:

TANSSIJAN KEHOTIETOISUUS

Ryhmäinfo päivittyy myöhemmin.

Ohjaaja: Tuuli Jussila

OTAVA RYHMÄ

Seuraava ryhmä 2021

Ryhmä on tarkoitettu seksuaalisuutta loukkaavaa väkivaltaa kokeneille 18-29 vuotiaille naisille. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Oulun Tyttöjen Talon kanssa ja ryhmä on osana Talolla toimivaa seksuaaliväkivaltatyötä. 

Ohjaajat: Tuuli Jussila ja Mervi Koskela

OTAVA-ryhmä

YIN-JOOGAA JÄNNITTÄJILLE

Seuraava ryhmä 2021

Ryhmä on tarkoitettu ihmisille, jotka jännittävät sosiaalisia tilanteita ja esillä olemista, tarkoituksena hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukeminen. Ryhmässä tutkitaan jännittämiseen suhtautumista, harjoitellaan hellittämistä ja jännittyneisyyden sietämistä. Liikeharjoituksenmuoto tulee yin-joogan asanaharjoituksesta, johon yhdistetään menetelmiä psykofyysisestä hengitysterapiasta.

Ohjaaja: Tuuli Jussila

Lue lisää

 

TANSSI-LIIKETERAPIARYHMÄ:

TÄSTÄ MINÄ ALAN

Ryhmä on tarkoitettu yli 20-vuotiaille, tarkoituksena kehonkuvan ja omien rajojen tutkiminen, hahmottaminen ja selkiyttäminen.

Ohjaaja: Tuuli Jussila

Lue lisää


Työpajat

MITÄ ON TRAUMASENSITIIVINEN JOOGA?

Kolmen tunnin mittainen työpaja on tutustumismatka traumasensitiiviseen joogaan.
Työpajan ajankohta on siirtynyt koronaepidemian vuoksi.

Ohjaaja: Liisa Sonkamuotka

Traumasensitiivinen jooga

YINJOOGA-TAPAHTUMAT

YIN-jooga on rauhallinen ja lempeä joogamuoto, jossa keskitytään oman kehon tuntemusten havainnointiin painovoimalle antautuvissa asennoissa, lattiatasossa. Kokokeho Yin-joogaviikonloput muodostuvat aktivoivasta ja rauhoittavasta harjoituksesta, lauantaina ja sunnuntaina. Voit osallistua joko molempiin tai vain toiseen harjoitukseen. Oma paikka varmistetaan maksamalla osallistumismaksu, jota ei palauteta.

YINJOOGA VIIKONLOPPU

20.-21.11 Viikonloppu koostuu kahdesta toisiaan tukevasta yinjoogaharjoituksesta. Voit osallistua molempiin tai vain toiseen harjoitukseen.

Ohjaajana: Emma Kursu

Yinjooga