”Kokokehon ryhmissä otetaan huomioon ihmisen kokonaisvaltaisuus, kehon ja mielen yhteys ja integraatio. Ryhmäkoot ovat pieniä, jolloin jokaisella on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi.”

Alkavat ryhmät

Kokokehon ryhmät ovat suljettuja pienryhmiä, mikä tarkoittaa, ettei ryhmään tule uusia jäseniä sen alkamisen jälkeen. Oma paikka varmistetaan varausmaksun suorittamiselle, joka on 30% osallistumismaksusta. Varausmaksua ei palauteta. Loppumaksun eräpäivä on ennen ryhmän alkua. Ilmoittautumiset ryhmän ohjaajalle sähköpostitse etunimi.sukunimi@kokokeho.fi .

RAUHOITTAVA JOOGA (traumasensitiivinen)

Alkaa 16.3.2022, iltaryhmä Ohjaaja: Katja Laukka

Alkaa 17.3.2022, aamupäivänryhmä Ohjaaja: Liisa Sonkamuotka

Ryhmä sopii ihmisille, joilla on stressiä, uupumusta, post-traumaattista stressiä tai vaikeuksia rentoutua.

Traumasensitiivinen jooga

KEHOYHTEYs-RYHMÄ AUTTAJILLE, ETÄNÄ

Alkaa 17.1.2022 Ryhmä on tarkoitettu vuorovaikutustyötä tekeville terapeuteille ja ammattilaisille oman kehoyhteyden säilyttämiseksi ja huoltamiseksi.

Ohjaaja: Liisa Sonkamuotka

Kehoyhteys

OTAVA RYHMÄ

Alkaa  17.1.2022 Ryhmä on tarkoitettu seksuaalisuutta loukkaavaa väkivaltaa kokeneille 18-29 vuotiaille naisille. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Oulun Tyttöjen Talon kanssa ja ryhmä on osana Talolla toimivaa seksuaaliväkivaltatyötä. 

RYHMÄ ON TÄYNNÄ

Ohjaajat: Tuuli Jussila ja Mervi Koskela

OTAVA-ryhmä

TANSSI-LIIKETERAPIARYHMÄ:

TÄSTÄ MINÄ ALAN

Alkaa 25.1.2022 Ryhmä on tarkoitettu yli 20-vuotiaille, tarkoituksena kehonkuvan ja omien rajojen tutkiminen, hahmottaminen ja selkiyttäminen.

RYHMÄ ON TÄYNNÄ

Ohjaaja: Tuuli Jussila

Tästä minä alan 

ÄITIYSJOOGA

Alkaa 25.1.2022 Äitiysjooga auttaa rakentamaan yhteyttä raskauden ja synnytyksen jälkeen muuttuneeseen kehoon, edistää kehon palautumista ja helpottaa hoivajumeja.
Ohjaaja: Kaisa Pernu

Kaksi paikkaa vapaana!

Äitiysjooga

YIN-JOOGARYHMÄ

Alkaa 29.3.2022 läsnä ja online! Tukea palautumiseen, stressin lievitykseen, levolliseen uneen ja  arjen hyvinvointiin.

Ohjaaja: Tuuli Jussila

Yinjoogaryhmä

Työpajat

MITÄ ON TRAUMASENSITIIVINEN JOOGA? – ONLINE

8.4.2022 Kolmen tunnin mittainen työpaja on tutustumismatka traumasensitiiviseen joogaan. Työpajan toteutus etäyhteydellä.

Ohjaaja: Liisa Sonkamuotka

Traumasensitiivinen jooga

RASKAUSAJAN JOOGA

12.2.2022 Työpajassa saat tietoa ja kokemusta, millainen harjoitus on turvallinen raskauden aikana. Raskausajan jooga valmistaa kehoa synnytystä varten ja työpajassa opit miten hengitys, keskivartalo ja lantionpohja ovat yhteydessä toisiinsa.

Ohjaaja: Kaisa Pernu

Raskausajan jooga

JOOGATAPAHTUMAT

Kokokeho joogaviikonloput muodostuvat aktivoivasta ja rauhoittavasta harjoituksesta, lauantaina ja sunnuntaina. Voit osallistua joko molempiin tai vain toiseen harjoitukseen. Oma paikka varmistetaan maksamalla osallistumismaksu, jota ei palauteta.

TASAPAINOTTAVA JOOGAVIIKONLOPPU

27.-28.11.2021 Viikonloppu koostuu kahdesta toisiaan tukevasta joogaharjoituksesta. Voit osallistua molempiin tai vain toiseen harjoitukseen.

Ohjaaja: Kaisa Pernu

Joogaviikonloppu