”Kokokehon ryhmissä otetaan huomioon ihmisen kokonaisvaltaisuus, kehon ja mielen yhteys ja integraatio. Ryhmäkoot ovat pieniä, jolloin jokaisella on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi.”

Alkavat ryhmät

Kokokehon ryhmät ovat suljettuja pienryhmiä, mikä tarkoittaa, ettei ryhmään tule uusia jäseniä sen alkamisen jälkeen. Oma paikka varmistetaan varausmaksun suorittamiselle, joka on 30% osallistumismaksusta. Varausmaksua ei palauteta. Loppumaksun eräpäivä on ennen ryhmän alkua. Ilmoittautumiset ryhmän ohjaajalle sähköpostitse etunimi.sukunimi@kokokeho.fi .

RAUHOITTAVA JOOGA (traumasensitiivinen)

Alkaa 4.10.2021, iltaryhmä (täynnä) Ohjaaja: Katja Laukka
Alkaa 28.10.2021, aamupäivänryhmä Ohjaaja: Liisa Sonkamuotka
Ryhmä sopii ihmisille, joilla on stressiä, uupumusta, post-traumaattista stressiä tai vaikeuksia rentoutua.

Traumasensitiivinen jooga

TASAPAINOTTAVA JOOGA

Alkaa 12.1.2021

Tasapainottava jooga on rauhallinen hyvän olon tunti, joka sisältää hermostoa aktivoivaa sekä rauhoittavaa harjoitusta sopivassa suhteessa. Tällöin kehomieli tasapainottuu ja stressitasot laskevat. Harjoitus toimii palautumisen tukena ja lisää arjen hyvinvointia. Voit osallistua tunneille läsnä tai online.

Ohjaaja: Kaisa Pernu

Tasapainottava jooga

TANSSI-LIIKETERAPIARYHMÄ:

TÄSTÄ MINÄ ALAN

Alkaa 25.1.2022 Ryhmä on tarkoitettu yli 20-vuotiaille, tarkoituksena kehonkuvan ja omien rajojen tutkiminen, hahmottaminen ja selkiyttäminen.

Ohjaaja: Tuuli Jussila

Tästä minä alan 

KEHOYHTEYs-RYHMÄ AUTTAJILLE, ETÄNÄ

Alkaa tammikuussa 2022 Ryhmä on tarkoitettu vuorovaikutustyötä tekeville terapeuteille ja ammattilaisille oman kehoyhteyden säilyttämiseksi ja huoltamiseksi.

Ohjaaja: Liisa Sonkamuotka

Kehoyhteys

OTAVA RYHMÄ

Alkaa  17.1.2022 Ryhmä on tarkoitettu seksuaalisuutta loukkaavaa väkivaltaa kokeneille 18-29 vuotiaille naisille. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Oulun Tyttöjen Talon kanssa ja ryhmä on osana Talolla toimivaa seksuaaliväkivaltatyötä. 

Ohjaajat: Tuuli Jussila ja Mervi Koskela

OTAVA-ryhmä

ÄITIYSJOOGA

Alkaa 25.1.2022 Äitiysjooga auttaa rakentamaan yhteyttä raskauden ja synnytyksen jälkeen muuttuneeseen kehoon, edistää kehon palautumista ja helpottaa hoivajumeja.
Ohjaaja: Kaisa Pernu

Äitiysjooga

YIN-JOOGAA JÄNNITTÄJILLE

Alkaa 14.10.21 ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT Ryhmä on tarkoitettu ihmisille, jotka jännittävät sosiaalisia tilanteita ja esillä olemista, tarkoituksena hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukeminen. Ryhmässä tutkitaan jännittämiseen suhtautumista, harjoitellaan hellittämistä ja jännittyneisyyden sietämistä. Liikeharjoituksenmuoto tulee yin-joogan asanaharjoituksesta, johon yhdistetään menetelmiä psykofyysisestä hengitysterapiasta.

Ohjaaja: Tuuli Jussila

Yin-joogaa jännittäjille

AUTTAJIEN KEHO-ORIENTOITUNEESTI SUUNTAUTUNUT TYÖNOHJAUSRYHMÄ

 Ryhmä tilauksesta omalle yhteisölle. 

Ohjaajat: Liisa Sonkamuotka ja Sirpa Kukkonen

Työnohjaus


SUUNNITTEILLA OLEVAT RYHMÄT:

 

Työpajat

RASKAUSAJAN JOOGA

16.10.2021, 12.2.2022 Työpajassa saat tietoa ja kokemusta, millainen harjoitus on turvallinen raskauden aikana. Raskausajan jooga valmistaa kehoa synnytystä varten ja työpajassa opit miten hengitys, keskivartalo ja lantionpohja ovat yhteydessä toisiinsa. 

Ohjaaja: Kaisa Pernu

Raskausajan jooga

MITÄ ON TRAUMASENSITIIVINEN JOOGA? – ONLINE

12.12.2021 Kolmen tunnin mittainen työpaja on tutustumismatka traumasensitiiviseen joogaan. Työpajan toteutus etäyhteydellä.

Ohjaaja: Liisa Sonkamuotka

Traumasensitiivinen jooga

JOOGATAPAHTUMAT

Kokokeho joogaviikonloput muodostuvat aktivoivasta ja rauhoittavasta harjoituksesta, lauantaina ja sunnuntaina. Voit osallistua joko molempiin tai vain toiseen harjoitukseen. Oma paikka varmistetaan maksamalla osallistumismaksu, jota ei palauteta.

TASAPAINOTTAVA JOOGAVIIKONLOPPU

27.-28.11.2021 Viikonloppu koostuu kahdesta toisiaan tukevasta joogaharjoituksesta. Voit osallistua molempiin tai vain toiseen harjoitukseen.

Ohjaaja: Kaisa Pernu

Joogaviikonloppu

YINJOOGA VIIKONLOPPU

Viikonloppu koostuu kahdesta toisiaan tukevasta yinjoogaharjoituksesta. Voit osallistua molempiin tai vain toiseen harjoitukseen.

Ohjaajana: Emma Kursu

Yinjooga