”Kokokehon ryhmissä otetaan huomioon ihmisen kokonaisvaltaisuus, kehon ja mielen yhteys ja integraatio. Ryhmäkoot ovat pieniä, jolloin jokaisella on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi.”

Alkavat ryhmät

Kokokehon ryhmät ovat suljettuja pienryhmiä, mikä tarkoittaa, ettei ryhmään tule uusia jäseniä sen alkamisen jälkeen. Oma paikka varmistetaan varausmaksun suorittamiselle, joka on 30% osallistumismaksusta. Varausmaksua ei palauteta. Loppumaksun eräpäivä on ennen ryhmän alkua. Ilmoittautumiset ryhmän ohjaajalle sähköpostitse etunimi.sukunimi@kokokeho.fi .

RAUHOITTAVA JOOGA (traumasensitiivinen)

Alkaa 29.8.2022 aamupäivänryhmä Ohjaaja: Kaisa Pernu RYHMÄ ON TÄYNNÄ

Alkaa 1.9.2022 iltaryhmä  Ohjaaja: Katja Laukka RYHMÄ ON TÄYNNÄ

Alkaa 4.10.2022 iltaryhmä Ohjaaja: Emma Kursu

Ryhmä sopii ihmisille, joilla on stressiä, uupumusta, post-traumaattista stressiä tai vaikeuksia rentoutua.

Traumasensitiivinen jooga

YIN-JOOGARYHMÄ

Alkaa 6.9.2022  Ohjaaja: Emma Kursu

Tukea palautumiseen, stressin lievitykseen, levolliseen uneen ja  arjen hyvinvointiin. Sopii  myös jatkona traumasensitiivisen joogaryhmän käyneille.

Yinjoogaryhmä

KEHOYHTEYS-RYHMÄ AUTTAJILLE (etäryhmä)

Alkaa 5.9.2022. Vuorovaikutustyötä työtä tekeville auttajille, oman jaksamisen ja palautumisen tueksi sekä kehoyhteyden elävänä pitämiseksi. Ohjaaja: Tuuli Jussila

Kehoyhteysryhmä

RASKAUSAJAN JOOGA

Alkaa 6.9.2022 Raskausajan jooga tuo rentoutta odotusaikaan, vahvistaa yhteyttä kehoon ja valmistaa sinua synnytykseen. Ryhmä on hyvä jatko raskausajan jooga – työpajan käyneille. Ohjaaja: Kaisa Pernu

Raskausajan jooga

TANSSI-LIIKETERAPIARYHMÄ ” Tästä minä alan ”

Alkaa 21.9.2022 Kehoyhteyden vahvistamiseen, kehonkuvan ja omien rajojen selkiyttämiseen. Ohjaaja: Tuuli Jussila

RYHMÄ ON TÄYNNÄ

Tästä minä alan

Työpajat

Kokokehon työpajoissa yhdistyy tieto ja kokemuksellisuus. Työpajat ovat informatiivisia, kehoyhteyttä rakentavia ja kehotietoisuutta syventäviä.

Kysy myös tilaustyöpajaa esim. työyhteisöllesi, kaveri- tai harrastusporukallesi. Yhtenä työpaja teemana ” Itsetuntemus ja kehotietoisuus ”. Voit myös esittää toiveen teemasta. Lähtökohta työpajoissa on voimavaraistava, omaan kehoon tutustuva ja kehokokemuksia ihmettelevä.

RASKAUSAJAN JOOGA

3.9.2022 Työpajassa saat tietoa ja kokemusta, millainen harjoitus on turvallinen raskauden aikana. Raskausajan jooga valmistaa kehoa synnytystä varten ja työpajassa opit miten hengitys, keskivartalo ja lantionpohja ovat yhteydessä toisiinsa.

Ohjaaja: Kaisa Pernu

Raskausajan jooga

MITÄ ON TRAUMASENSITIIVINEN JOOGA? – ONLINE

8.4.2022 Kolmen tunnin mittainen työpaja on tutustumismatka traumasensitiiviseen joogaan. Työpajan toteutus etäyhteydellä.

Ohjaaja: Liisa Sonkamuotka

Traumasensitiivinen jooga

JOOGATAPAHTUMAT

Kokokeho joogaviikonloput muodostuvat aktivoivasta ja rauhoittavasta harjoituksesta, lauantaina ja sunnuntaina. Voit osallistua joko molempiin tai vain toiseen harjoitukseen. Oma paikka varmistetaan maksamalla osallistumismaksu, jota ei palauteta.

JOOGAVIIKONLOPPU

Viikonloppu koostuu kahdesta toisiaan tukevasta joogaharjoituksesta. Voit osallistua molempiin tai vain toiseen harjoitukseen.

Joogaviikonloppu