”Kokokehon ryhmissä otetaan huomioon ihmisen kokonaisvaltaisuus, kehon ja mielen yhteys ja integraatio. Ryhmäkoot ovat pieniä, jolloin jokaisella on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi.”

Alkavat ryhmät

Kokokehon ryhmät ovat suljettuja pienryhmiä, mikä tarkoittaa, ettei ryhmään tule uusia jäseniä sen alkamisen jälkeen. Paikka ryhmässä varataan verkkokaupassamme varausmaksun suorittamisella, joka on 30% osallistumismaksusta. Saat maksusta ja ilmoittautumisesta vahvistukseksi kuitin sähköpostiisi. Ryhmän ohjaaja kontaktoi sinut sähköpostitse vielä ennen ryhmän alkua.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova eikä varausmaksua palauteta peruutuksen yhteydessä. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen ryhmän alkua tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei ilmoiteta lainkaan ennen ensimmäistä ryhmäkertaa, peritään koko osallistumismaksu.

Huomaathan, että meille käy maksuvälineiksi joogaryhmien ja Kehoyhteys 1-verkkokurssin osalta myös Smartum-liikuntasetelit, Edenred, ePassi ja Eazybreak liikuntaedut. Mikäli haluat maksaa liikuntaedulla, ole yhteydessä info(a)kokokeho.fi .

RAUHOITTAVA JOOGA (traumasensitiivinen)

Alkaa 21.8.2023 iltaryhmä Ohjaaja: Emma Kursu

29.8.2023 aamupäiväryhmä Ohjaaja: Kaisa Pernu

31.8.2023 ryhmä NUORILLE (14-20 v.) Ohjaaja: Katja Laukka

Ryhmä sopii ihmisille, joilla on stressiä, uupumusta, post-traumaattista stressiä tai vaikeuksia rentoutua.

Traumasensitiivinen jooga

YIN- JOOGA

Yin 1 alkaa 21.8.2023  Tukea palautumiseen, stressin lievitykseen, levolliseen uneen ja arjen hyvinvointiin. Sopii jatkoksi Kokokehon traumasensitiivisen joogaryhmän käyneille. Ohjaaja: Emma Kursu

Yinjoogaryhmä

KEHOYHTEYS VERKKOKURSSI

Alkaa 4.9.2023 Vuorovaikutustyötä työtä tekeville auttajille, oman jaksamisen ja palautumisen tueksi sekä kehoyhteyden elävänä pitämiseksi.

Kehoyhteys verkkokurssi

TANSSI-LIIKETERAPIARYHMÄ ”Tästä minä alan”

Alkaa 20.9.2023 Kehoyhteyden vahvistamiseen, kehonkuvan ja omien rajojen selkiyttämiseen. Ohjaaja: Tuuli Jussila

Tästä minä alan

RASKAUSAJAN JOOGA

Raskausajan jooga tuo rentoutta odotusaikaan, vahvistaa yhteyttä kehoon ja valmistaa sinua synnytykseen. Ryhmä on hyvä jatko raskausajan jooga – työpajan käyneille. Ohjaaja: Kaisa Pernu

Raskausajan jooga

UNIRYHMÄ

Tavoitteena on parantaa oniongelmista kärsivän unta, unenlaatua ja vireystilaa. Ryhmä antaa osallistujalle tietoa, vertaistukea ja keinoja oman unen ja unihäiriön hoitoon. Ryhmän sisällöt rakentuvat Käypä hoito -työryhmän suosituksen mukaisin menetelmin. Ohjaaja: Mervi Koskela

Uniryhmä

Keho-orientoitunut työnohjausryhmä auttajille

Ohjaajat: Liisa Sonkamuotka ja Sirpa Kukkonen

Keho-orientoitunut työnohjausryhmä

 

 

 

Työpajat

Kokokehon työpajoissa yhdistyy tieto ja kokemuksellisuus. Työpajat ovat informatiivisia, kehoyhteyttä rakentavia ja kehotietoisuutta syventäviä.

Kysy myös tilaustyöpajaa esim. työyhteisöllesi, kaveri- tai harrastusporukallesi. Yhtenä työpaja teemana ” Itsetuntemus ja kehotietoisuus ”. Voit myös esittää toiveen teemasta. Lähtökohta työpajoissa on voimavaraistava, omaan kehoon tutustuva ja kehokokemuksia ihmettelevä.

RASKAUSAJAN JOOGA

6.6.2023 Työpajassa saat tietoa ja kokemusta, millainen harjoitus on turvallinen raskauden aikana. Raskausajan jooga valmistaa kehoa synnytystä varten ja työpajassa opit miten hengitys, keskivartalo ja lantionpohja ovat yhteydessä toisiinsa.

Ohjaaja: Kaisa Pernu

Raskausajan jooga

MITÄ ON TRAUMASENSITIIVINEN JOOGA? – ONLINE

2.4.2023 Kolmen tunnin mittainen työpaja on tutustumismatka traumasensitiiviseen joogaan. Työpajan toteutus etäyhteydellä. Mikäli et pääse live-webinaariin, tallenne on saatavilla luento- ja harjoitusosuuksista webinaarin jälkeen

Ohjaaja: Liisa Sonkamuotka

Traumasensitiivinen jooga

UNITYÖPAJA – ONLINE

21.1.2023 Unityöpajassa pääset pohtimaan unen merkitystä itsellesi sekä saat tietoa unesta, unen rakenteesta ja unen huollosta. Työpaja sisältää tietoa, itsenäistä pohdintaa sekä yhteistä keskustelua.

Ohjaaja: Mervi Koskela

Unityöpaja

 

JOOGATAPAHTUMAT

Kokokeho joogaviikonloput muodostuvat aktivoivasta ja rauhoittavasta harjoituksesta, lauantaina ja sunnuntaina. Voit osallistua joko molempiin tai vain toiseen harjoitukseen. Oma paikka varmistetaan maksamalla osallistumismaksu, jota ei palauteta.

JOOGAVIIKONLOPPU

Viikonloppu koostuu kahdesta toisiaan tukevasta joogaharjoituksesta. Voit osallistua molempiin tai vain toiseen harjoitukseen.

Joogaviikonloppu