”Kokokehon ryhmissä otetaan huomioon ihmisen kokonaisvaltaisuus, kehon ja mielen yhteys ja integraatio. Ryhmäkoot ovat pieniä, jolloin jokaisella on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi.”

Alkavat ryhmät

Kokokehon ryhmät ovat suljettuja pienryhmiä, mikä tarkoittaa, ettei ryhmään tule uusia jäseniä sen alkamisen jälkeen. lmoittaudu mukaan  verkkoilmoittautumislomakkeella, joka löytyy kunkin ryhmäkuvauksen alta. Ryhmän ohjaaja vastaanottaa ilmoittautumisesi, ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse ja varmistaa paikkasi ryhmässä. Jos verkkoilmoittautuminen ei jostain syystä ole kohdallasi mahdollinen, voit ilmoittautua suoraan ryhmän ohjaajalle etunimi.sukunimi@kokokeho.fi. Paikka ryhmässä varmistetaan varausmaksun suorittamisella, joka on 30% osallistumismaksusta. Varausmaksua ei palauteta. Loppumaksun eräpäivä on ennen ryhmän alkua.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen ryhmän alkua tehdyistä peruutuksista peritään 50%  osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei ilmoiteta lainkaan, peritään koko osallistumismaksu.

Huomaathan, että meille käy maksuvälineiksi joogaryhmien osalta myös Smartum-liikuntasetelit, Edenred, ePassi ja Eazybreak.

RASKAUSAJAN JOOGA

Alkaa 7.2.2023 Raskausajan jooga tuo rentoutta odotusaikaan, vahvistaa yhteyttä kehoon ja valmistaa sinua synnytykseen. Ryhmä on hyvä jatko raskausajan jooga – työpajan käyneille. Ohjaaja: Kaisa Pernu

Raskausajan jooga

UNIRYHMÄ

Alkaa 10.3.2023 Tavoitteena on parantaa oniongelmista kärsivän unta, unenlaatua ja vireystilaa. Ryhmä antaa osallistujalle tietoa, vertaistukea ja keinoja oman unen ja unihäiriön hoitoon. Ryhmän sisällöt rakentuvat Käypä hoito -työryhmän suosituksen mukaisin menetelmin. Ohjaaja: Mervi Koskela

Uniryhmä

RAUHOITTAVA JOOGA (traumasensitiivinen)

Alkaa 29.3.2023 iltaryhmä Ohjaaja: Emma Kursu

4.4.2023 aamupäiväryhmä Ohjaaja: Kaisa Pernu

Ryhmä sopii ihmisille, joilla on stressiä, uupumusta, post-traumaattista stressiä tai vaikeuksia rentoutua.

Traumasensitiivinen jooga

KEHOYHTEYS-RYHMÄ AUTTAJILLE (etäryhmä)

Alkaa 9.1.2023 Vuorovaikutustyötä työtä tekeville auttajille, oman jaksamisen ja palautumisen tueksi sekä kehoyhteyden elävänä pitämiseksi. Ohjaaja: Tuuli Jussila

RYHMÄ ON TÄYNNÄ

Kehoyhteysryhmä

YIN-JOOGARYHMÄ

Alkaa 10.1.2023  Tukea palautumiseen, stressin lievitykseen, levolliseen uneen ja arjen hyvinvointiin. Sopii myös jatkona traumasensitiivisen joogaryhmän käyneille.Ohjaaja: Emma Kursu

RYHMÄ ON TÄYNNÄ

Yinjoogaryhmä

TANSSI-LIIKETERAPIARYHMÄ ”Tästä minä alan”

Alkaa 11.1.2023 Kehoyhteyden vahvistamiseen, kehonkuvan ja omien rajojen selkiyttämiseen. Ohjaaja: Tuuli Jussila

RYHMÄ ON TÄYNNÄ

Tästä minä alan

Keho-orientoitunut työnohjausryhmä auttajille

Ohjaajat: Liisa Sonkamuotka ja Sirpa Kukkonen

Keho-orientoitunut työnohjausryhmä

 

 

 

Työpajat

Kokokehon työpajoissa yhdistyy tieto ja kokemuksellisuus. Työpajat ovat informatiivisia, kehoyhteyttä rakentavia ja kehotietoisuutta syventäviä.

Kysy myös tilaustyöpajaa esim. työyhteisöllesi, kaveri- tai harrastusporukallesi. Yhtenä työpaja teemana ” Itsetuntemus ja kehotietoisuus ”. Voit myös esittää toiveen teemasta. Lähtökohta työpajoissa on voimavaraistava, omaan kehoon tutustuva ja kehokokemuksia ihmettelevä.

UNITYÖPAJA – ONLINE

21.1.2023 Unityöpajassa pääset pohtimaan unen merkitystä itsellesi sekä saat tietoa unesta, unen rakenteesta ja unen huollosta. Työpaja sisältää tietoa, itsenäistä pohdintaa sekä yhteistä keskustelua.

Ohjaaja: Mervi Koskela

Unityöpaja

RASKAUSAJAN JOOGA

5.2.2023 Työpajassa saat tietoa ja kokemusta, millainen harjoitus on turvallinen raskauden aikana. Raskausajan jooga valmistaa kehoa synnytystä varten ja työpajassa opit miten hengitys, keskivartalo ja lantionpohja ovat yhteydessä toisiinsa.

Ohjaaja: Kaisa Pernu

Raskausajan jooga

MITÄ ON TRAUMASENSITIIVINEN JOOGA? – ONLINE

2.4.2023 Kolmen tunnin mittainen työpaja on tutustumismatka traumasensitiiviseen joogaan. Työpajan toteutus etäyhteydellä. Mikäli et pääse live-webinaariin, tallenne on saatavilla luento- ja harjoitusosuuksista webinaarin jälkeen

Ohjaaja: Liisa Sonkamuotka

Traumasensitiivinen jooga

JOOGATAPAHTUMAT

Kokokeho joogaviikonloput muodostuvat aktivoivasta ja rauhoittavasta harjoituksesta, lauantaina ja sunnuntaina. Voit osallistua joko molempiin tai vain toiseen harjoitukseen. Oma paikka varmistetaan maksamalla osallistumismaksu, jota ei palauteta.

JOOGAVIIKONLOPPU

Viikonloppu koostuu kahdesta toisiaan tukevasta joogaharjoituksesta. Voit osallistua molempiin tai vain toiseen harjoitukseen.

Joogaviikonloppu