“Kokokehon ryhmissä otetaan huomioon ihmisen kokonaisvaltaisuus, kehon ja mielen yhteys ja integraatio. Ryhmäkoot ovat pieniä, jolloin jokaisella on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi.”

Alkavat ryhmät

Kokokehon ryhmät ovat suljettuja pienryhmiä, mikä tarkoittaa, ettei ryhmään tule uusia jäseniä sen alkamisen jälkeen. Oma paikka varmistetaan varausmaksun suorittamiselle, joka on 30% osallistumismaksusta. Varausmaksua ei palauteta. Loppumaksun eräpäivä on ennen ryhmän alkua. Ilmoittautumiset ryhmän ohjaajalle sähköpostitse etunimi.sukunimi@kokokeho.fi .

RAUHOITTAVA JOOGA (traumasensitiivinen)

Alkaa 17.8.2021, iltaryhmä Ohjaaja: Emma Kursu
Alkaa 2.9.2021, aamupäivänryhmä Ohjaaja: Liisa Sonkamuotka
Ryhmä sopii ihmisille, joilla on stressiä, uupumusta, post-traumaattista stressiä tai vaikeuksia rentoutua.

Traumasensitiivinen jooga

KEHOYHTEYs-RYHMÄ AUTTAJILLE, ETÄNÄ

Alkaa elokuussa 2021 Ryhmä on tarkoitettu vuorovaikutustyötä tekeville terapeuteille ja ammattilaisille oman kehoyhteyden säilyttämiseksi ja huoltamiseksi.

Ohjaaja Liisa Sonkamuotka

Kehoyhteys

ÄITIYSJOOGA

Alkaa 14.9.2021 Äitiysjooga auttaa rakentamaan yhteyttä raskauden ja synnytyksen jälkeen muuttuneeseen kehoon, edistää kehon palautumista ja helpottaa hoivajumeja.
Ohjaaja: Kaisa Pernu

Äitiysjooga

YIN-JOOGAA JÄNNITTÄJILLE

Alkaa 14.10.21

Ryhmä on tarkoitettu ihmisille, jotka jännittävät sosiaalisia tilanteita ja esillä olemista, tarkoituksena hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukeminen. Ryhmässä tutkitaan jännittämiseen suhtautumista, harjoitellaan hellittämistä ja jännittyneisyyden sietämistä. Liikeharjoituksenmuoto tulee yin-joogan asanaharjoituksesta, johon yhdistetään menetelmiä psykofyysisestä hengitysterapiasta.

Ohjaaja: Tuuli Jussila

Lue lisää

AUTTAJIEN KEHO-ORIENTOITUNEESTI SUUNTAUTUNUT TYÖNOHJAUSRYHMÄ

Seuraava ryhmä alkaa keväällä 2022. Ryhmä myös tilauksesta omalle yhteisölle.

Ohjaajat: Liisa Sonkamuotka ja Sirpa Kukkonen

Työnohjaus


SUUNNITTEILLA OLEVAT RYHMÄT:

TANSSI-LIIKETERAPIARYHMÄ:

TÄSTÄ MINÄ ALAN

Suunnitteilla keväälle 2022

Ryhmä on tarkoitettu yli 20-vuotiaille, tarkoituksena kehonkuvan ja omien rajojen tutkiminen, hahmottaminen ja selkiyttäminen.

Ohjaaja: Tuuli Jussila

Lue lisää

OTAVA RYHMÄ

Seuraava ryhmä 2021

Ryhmä on tarkoitettu seksuaalisuutta loukkaavaa väkivaltaa kokeneille 18-29 vuotiaille naisille. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Oulun Tyttöjen Talon kanssa ja ryhmä on osana Talolla toimivaa seksuaaliväkivaltatyötä. 

Ohjaajat: Tuuli Jussila ja Mervi Koskela

OTAVA-ryhmä

TANSSIJAN KEHOTIETOISUUS

Ryhmäinfo päivittyy myöhemmin.

Ohjaaja: Tuuli Jussila

VIIKKOJOOGA

Syyskuussa alkaa viikkotunnit sekä paikan päällä että etäyhteydellä. Kokokehon joogan tavoitteena on rakentaa kehotietoinen ja hyväksyvä suhde itseen. Kaikkien tuntien joogaohjaajat ovat myös psykofyysisiä fysioterapeutteja.

Lauantaina 21.8. on avoin joogapäivä, jossa pääset tutustumaan joogavalikoimaamme.

Joogatunnit

Työpajat

RASKAUSAJAN JOOGA

16.10.2021 Työpajassa saat tietoa ja kokemusta, millainen harjoitus on turvallinen raskauden aikana. Raskausajan jooga valmistaa kehoa synnytystä varten ja työpajassa opit miten hengitys, keskivartalo ja lantionpohja ovat yhteydessä toisiinsa. 

Ohjaaja: Kaisa Pernu

Raskausajan jooga

MITÄ ON TRAUMASENSITIIVINEN JOOGA?

Kolmen tunnin mittainen työpaja on tutustumismatka traumasensitiiviseen joogaan.
Seuraavan työpajan ajankohta päivittyy myöhemmin

Ohjaaja: Liisa Sonkamuotka

Traumasensitiivinen jooga

YINJOOGA-TAPAHTUMAT

YIN-jooga on rauhallinen ja lempeä joogamuoto, jossa keskitytään oman kehon tuntemusten havainnointiin painovoimalle antautuvissa asennoissa, lattiatasossa. Kokokeho Yin-joogaviikonloput muodostuvat aktivoivasta ja rauhoittavasta harjoituksesta, lauantaina ja sunnuntaina. Voit osallistua joko molempiin tai vain toiseen harjoitukseen. Oma paikka varmistetaan maksamalla osallistumismaksu, jota ei palauteta.

YINJOOGA VIIKONLOPPU

20.-21.11 Viikonloppu koostuu kahdesta toisiaan tukevasta yinjoogaharjoituksesta. Voit osallistua molempiin tai vain toiseen harjoitukseen.

Ohjaajana: Emma Kursu

Yinjooga