” Kokokehon fysioterapeutit toteuttavat työssänsä psykofyysistä lähestymistapaa, joka on läsnä mielenterveyttä tukevan fysioterapian lisäksi tuki- ja liikuntaelin vaivojen vuoksi varatuilla käynneillä, äitiysfysioterapiakäynneillä, neurologisessa ja lantionpohjan fysioterapiassa.”

Fysioterapiaan voit tulla ilman lähetettä tai lääkärin SV3 -lähetteen kanssa (lähete fysioterapiaan) sekä maksusitoumuksilla (esim. Pohde ja vakuutusyhtiöt). Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja ja löydät meidät nimellä Embodiment Oy. Meille käy maksuvälineeksi  Epassi hyvinvointietu ja Smartum terveysetu. Vastaanottomme on Oulussa, mutta lisäksi teemme etäterapiaa ja kotikäyntejä. Kotikäyntinä toteutetusta fysioterapiasta (itselle tai vanhemmille) saat 60% työn hinnasta kotitalousvähennykseen.

Fysioterapiaan ohjaudutaan toimintakykyä; liikkumista, kehoyhteyttä sekä arjen osallisuutta ja toimijuutta hankaloittavien oireiden vuoksi. Psykofyysisessä fysioterapiassa huomioidaan ihmisen kokonaisvaltainen toimintakyky sekä hyödynnetään ymmärrystä, miten keho ja mieli vaikuttavat toisiinsa.

Meiltä löydät fysioterapiapalvelut:

– stressin aiheuttamaan ylikuormitustilaan ja palautumisen haasteisiin
– kipuun (esim. lihaskivut, selkäkipu, päänsärky ja migreeni, bruksismi)
– vireystilan säätely vaikeuksiin
– erilaisiin jännitystiloihin ja ahdistusoireiluun
– syömishäiriöön ja kehonkuvaan liittyviin vaikeuksiin
– unihäiriöihin
– post-traumaattisiin stressireaktioihin
– long-covid oireisiin
– raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen: lantionpohjan hyvinvointi, vatsalihasten erkauman kuntoutus, raskausajan hieronta, synnytyksestä toipuminen

Tervetuloa lapset, nuoret, aikuiset ja ikääntyneet!

Varaa aika


Terapiapaketti

ahdistuksen/stressin/kivun säätelyyn 3 x 60 min. 230€. MYÖS ETÄNÄ!  Ajanvaraus suoraan terapeuteiltamme tai voit laittaa sähköpostia: info(a)kokokeho.fi.

Stressilihaskäsittely

(60 min. / 65 €), jossa manuaalisesti hoidetaan lihasjännitystä ja autetaan kehoa rentoutumaan, huomioiden ne lihasryhmät, jotka tyypillisesti aktivoituvat stressissä. Näin hoito tukee lepohermoston toimintaa ja kokonaisvaltaista jaksamistasi.

Varaa aika

Verkkokurssi vuorovaikutustyötä tekeville auttajille:

Kehoyhteys verkkokurssi

Ryhmä ihmisille, joilla on post-traumaattista oirehdintaa:

Traumasensitiivinen jooga