Tervetuloa ÄITIYSJOOGAAN

Äitiysjoogassa on mahdollisuus rakentaa uudestaan yhteyttä raskauden ja synnytyksen jälkeen muuttuneeseen kehoon joogan keinoin. Lempeän liikkeen ja hengityksen vuoropuhelu helpottaa hoivajumeja, auttaa löytämään yhteyttä kehon keskustaan ja tukee kehon toipumista. Jooga voi olla keino oman kehoyhteyden vahvistamiseen ja vaalimiseen arjessa sekä sen kautta voi löytää keinoja rentoutumiseen ja rauhoittumiseen. Joogatunti on äidin omaa aikaa, huolenpitoa omasta itsestä ja tunneilla keskitytäänkin nimenomaan äidin hyvinvointiin. Osallistuminen etänä myös mahdollista.

Mukaan voit tulla vauvan kanssa tai ilman etkä tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Kerrothan ilmottautumisen yhteydessä mikäli synnytyksestä on alle 6 viikkoa aikaa. Kurssin ohjaa äitiysfysioterapeutti ja joogaohjaaja Kaisa Pernu.

  • AIKA: 2.4.2024 alkaen tiistaisin 6x  klo: 12.00-13.00
  • PAIKKA: Koskitie 19 A 1, 90500 Oulu
  • HINTA: 115€ (sis.alv 10 %) 6x kokonaisuus
  • OHJAAJA: Kaisa Pernu

Lisätiedot:

Kaisa Pernu  p. 050 323 6417
kaisa.pernu(a)kokokeho.fi

Ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Ryhmän ohjaaja vastaanottaa ilmoittautumisesi, ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse ja varmistaa paikkasi ryhmässä. Jos verkkoilmoittautuminen ei jostain syystä ole kohdallasi mahdollinen, voit ilmoittautua suoraan ryhmän ohjaajalle. Luethan ilmoittautumis- ja peruutusehdot täältä.