Tervetuloa Hailuotoon Kokokehon yinjooga-päivään!

Päivä on myyty loppuun. Saamme tehdä harjoitukset upeassa Kulttuuritalo Päiväkodissa, vanhassa hirsitalossa. Pihapiirissä on lähes 100 vuotta vanha puusauna. Rauhallinen saariympäristö toivottaa niin aloittelijat kuin joogaa harrastaneet tervetulleiksi. Jokainen osallistuu omista lähtökohdistaan.

Hailuodon yinjoogapäivä La 11.5. klo 12.15-15.45
Osa 1: Lihaskalvot ja hengitys klo 12.15-14
Osa 2: Palautuminen ja hengitys klo 14-15.45

Haluodon yinjoogapäivä koostuu kahdesta toisiaan tukevasta teemasta. Ensimmäisen osan teemana on ”lihaskalvot ja hengitys” ja toisen osan ”palautuminen ja hengitys”. Päivä sisältää kaksi erilaista yinjooga-harjoitusta, joiden sisältöä rikastaa teemoihin liittyvä teoriatieto ja keskustelu. Harjoitukset muodostavat kehoa tasapainottavan ja palauttavan kokonaisuuden, joka vähentää arjen työn ja stressin myötä syntyneitä jännityksiä.

Yinjooga on rauhallinen ja lempeä joogamuoto, jossa  herätellään lihaskalvoketjuja ja sidekudoksia. Harjoituksessa keskitytään oman kehon tuntemusten havainnointiin ja hengitykseen. Yinjooga toimii vastakohtana kaikelle suorittamiselle, mistä päivämme saattavat täyttyä.

Päivä on suunniteltu kokonaisuudeksi, mutta osallistuminen vain toiseen osaan onnistuu myös. Yinjoogapäivä sopii niin pitempään jooganneille kuin myös joogaan tutustuville.

Ohjaajana toimiva Liisa Sonkamuotka on yinjoogaohjaaja, fysioterapeutti ja tanssi-liiketerapeutti.

Hinta:
Koko päivä: 44€ (sis. 10% alv)
Osa päivä:   26€ (sis. 10% alv)

Ilmoittautuminen: Päivä on täynnä.

Paikka: Kulttuuritalo päiväkoti, Haapalantie 4 Hailuoto

Mukaan mahtuu 10 hlö / harjoitus. Tapahtuma toteutuu, mikäli osallistujia on 6 / harjoitus. Ota mukaasi joogamatto ja viltti. Mikäli tarvitset joogamaton  lainaksi, ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Pue yllesi lämmintä vaatetta.

LINKIT HAILUOTOON:

 

IMG_20171015_101653 IMG_20171015_120320-2