TERVETULOA TYÖPAJAAN – Mitä on traumasensitiivinen jooga?

Kolmen tunnin mittainen työpaja on tutustumismatka traumasensitiiviseen joogaan. Työpajassa on sekä käytäntöä, että teoriaa. Työpajassa käymme läpi, mitä on traumasensitiivinen jooga ja miten se tukee autonomisen hermoston rauhoittumista. Teemme myös käytännössä rauhoittavan joogaharjoituksen. Traumasensitiivisen joogan periaatteet voivat hyödyttä post-traumaattisesta stressistä kärsiviä ihmisiä, kuin myös ihmisiä, joilla on muuten kroonistunutta stressiä, unettomuutta tai vaikeuksia rentoutua.

Työpaja on tarkoitettu niin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, joogaohjaajille, kuin myös asiasta kiinnostuneille. Jos kaipaat työkaluja itsellesi vakauttamaan post-traumaattista stressireaktiota, suosittelemme työpajan sijasta Kokokehon Rauhoittavaa joogaryhmää (seuraava ryhmä alkaa 2.4.2019).

Työpajan ohjaa Liisa Sonkamuotka, psykofyysinen fysioterapeutti ja tanssi-liiketerapeutti, joka on ohjannut Kokokehon traumasensitiivisia joogaryhmiä vuodesta 2015, ensin Traumaterapiakeskuksen tiloissa ja nykyisin Kokokehossa. Hänellä on useamman vuoden työkokemus traumatisoituneiden kanssa työskentelystä myös psykofyysisen fysioterapian keinoin.

AIKA: lauantai 13.4.2019,  klo 10-13
PAIKKA: Pajalla, Kauppurienkatu 31 A, 90100 Oulu
HINTA: 55€ (sis. alv 10%)
Ohjaaja: Liisa Sonkamuotka

Paikan työpajasta voit varata ja ostaa verkokaupastamme.

Ilmoittaudu mukaan

Lue lisää traumasensitiivisesta joogasta: http://www.kokokeho.fi/palvelut/traumasensitiivinenjooga/

Lisätietoja työpajasta:

Liisa Sonkamuotka p.044-5737685
liisa.sonkamuotka(a)kokokeho.fi