”Kokokehon ryhmissä otetaan huomioon ihmisen kokonaisvaltaisuus, kehon ja mielen yhteys ja integraatio. Ryhmäkoot ovat pieniä, jolloin jokaisella on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi.”

Alkavat ryhmät:

Kokokehon ryhmät ovat suljettuja pienryhmiä, mikä tarkoittaa, ettei ryhmään tule uusia jäseniä sen alkamisen jälkeen. Oma paikka varmistetaan varausmaksun suorittamiselle, joka on 30% osallistumismaksusta. Varausmaksua ei palauteta. Loppumaksun eräpäivä on ennen ryhmän alkua. Ilmoittautumiset ryhmän ohjaajalle sähköpostitse etunimi.sukunimi@kokokeho.fi .

OTAVA RYHMÄ

Alkaa 4.5.2020.Ryhmä on tarkoitettu seksuaalisuutta loukkaavaa väkivaltaa kokeneille 18-29 vuotiaille naisille. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Oulun Tyttöjen Talon kanssa ja ryhmä on osana Talolla toimivaa seksuaaliväkivaltatyötä. 

Ohjaajat: Tuuli Jussila ja Mervi Koskela

OTAVA-ryhmä

RAUHOITTAVA JOOGA (traumasensitiivinen)

Alkaa 16.4.2020 Ryhmä sopii ihmisille, joilla on stressiä, uupumusta, post-traumaattista stressiä tai vaikeuksia rentoutua. Ohjaajana Liisa Sonkamuotka

Lue lisää

KEHOYHTEYs-RYHMÄ AUTTAJILLE

Alkaa 14.1.2020

Ryhmä on tarkoitettu kehollista työtä tekeville ammattilaisille oman kehoyhteyden säilyttämiseksi ja huoltamiseksi. Tapaamiset tiistaisin yhteensä 15x

Ohjaajat: Liisa Sonkamutoka yhteistyössä Sirpa Kukkosen kanssa

Lue Lisää

 


SUUNNITTEILLA OLEVAT RYHMÄT:

YIN-JOOGAA JÄNNITTÄJILLE

Seuraava ryhmä suunnitteilla syksylle 2020

Ryhmä on tarkoitettu ihmisille, jotka jännittävät sosiaalisia tilanteita ja esillä olemista, tarkoituksena hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukeminen. Ryhmässä tutkitaan jännittämiseen suhtautumista, harjoitellaan hellittämistä ja jännittyneisyyden sietämistä. Liikeharjoituksenmuoto tulee yin-joogan asanaharjoituksesta, johon yhdistetään menetelmiä psykofyysisestä hengitysterapiasta.

Ohjaaja: Tuuli Jussila

Lue lisää

AUTTAJIEN KEHO-ORIENTOITUNEESTI SUUNTAUTUNUT TYÖNOHJAUSRYHMÄ:

Seuraava ryhmä alkaa syksyllä 2020

Ohjaajat: Liisa Sonkamuotka ja Sirpa Kukkonen

Lue Lisää

TANSSI-LIIKETERAPIARYHMÄ:

TÄSTÄ MINÄ ALAN

Ryhmä on tarkoitettu yli 20-vuotiaille, tarkoituksena kehonkuvan ja omien rajojen tutkiminen, hahmottaminen ja selkiyttäminen.

Ohjaaja: Tuuli Jussila

Lue lisää


Työpajat

MITÄ ON TRAUMASENSITIIVINEN JOOGA?

Kolmen tunnin mittainen työpaja on tutustumismatka traumasensitiiviseen joogaan.
Seuraava työpaja on Helatorstaina 21.5.2020 klo 10-13.00

Ohjaaja: Liisa Sonkamuotka

Lue Lisää

YINJOOGA-TAPAHTUMAT

YIN-jooga on rauhallinen ja lempeä joogamuoto, jossa keskitytään oman kehon tuntemusten havainnointiin painovoimalle antautuvissa asennoissa, lattiatasossa. Kokokeho Yin-joogaviikonloput muodostuvat aktivoivasta ja rauhoittavasta harjoituksesta, lauantaina ja sunnuntaina. Voit osallistua joko molempiin tai vain toiseen harjoitukseen. Oma paikka varmistetaan maksamalla osallistumismaksu, jota ei palauteta.