”Kokokehon ryhmissä otetaan huomioon ihmisen kokonaisvaltaisuus, kehon ja mielen yhteys ja integraatio. Ryhmäkoot ovat pieniä, jolloin jokaisella on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi.”

Alkavat ryhmät:

Kokokehon ryhmät ovat suljettuja pienryhmiä, mikä tarkoittaa, ettei ryhmään tule uusia jäseniä sen alkamisen jälkeen. Oma paikka varmistetaan varausmaksun suorittamiselle, joka on 30% osallistumismaksusta. Varausmaksua ei palauteta. Loppumaksun eräpäivä on ennen ryhmän alkua. Ilmoittautumiset ryhmän ohjaajalle sähköpostitse etunimi.sukunimi@kokokeho.fi .

TANSSI-LIIKETERAPIARYHMÄ:

TÄSTÄ MINÄ ALAN

Ryhmä alkaa keskiviikkona 27.3.2019. Ryhmätapaamisia on yhteensä 10, lisäksi yksilöllinen alku- ja lopputapaaminen. RYHMÄ ON TÄYNNÄ

Ohjaaja: Tuuli Halttu

Lue lisää

OTAVA RYHMÄ

Alkaa 25.3.2019. Ryhmä on tarkoitettu seksuaalisuutta loukkaavaa väkivaltaa kokeneille  yli 18-vuotiaille naisille. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Oulun Tyttöjen Talon kanssa ja ryhmä on osana Talolla toimivaa seksuaaliväkivaltatyötä. RYHMÄ ON TÄYNNÄ

Ohjaajat: Tuuli Halttu ja Mervi Koskela

Lue lisää

RAUHOITTAVA JOOGA (traumasensitiivinen)

Alkaa 2.4.2019 (TÄYNNÄ)
Ryhmä sopii ihmisille, joilla on stressiä, uupumusta, post-traumaattista stressiä tai vaikeuksia rentoutua. Ohjaajana Emma Kursu

Lue lisää

AUTTAJIEN KEHO-ORIENTOITUNEESTI SUUNTAUTUNUT TYÖNOHJAUSRYHMÄ:

Alkaa syyskuussa 2019

Kokokeho järjestää yhteistyössä Sirpa Kukkosen (traumapsykoterapeutti, psykofyysinen fysioterapeutti, Basic Body Awareness terapeutti) kanssa traumatisoituneiden asiakkaiden kanssa työskenteleville auttajille kuuden kerran kokemuksellisen työnohjausryhmän. Ryhmässä ei käsitellä asiakas-caseja, vaan keskitytään omakohtaiseen harjoitteluun, kokemiseen ja sanoittaamiseen.

AIKA: keskiviikkoisin 8.30-10.30, 4.9., 18.9., 16.10., 30.10., 27.11., 11.12.2019

Ohjaajat: Liisa Sonkamuotka ja Sirpa Kukkonen

Lue Lisää


SUUNNITTEILLA OLEVAT RYHMÄT:

YIN-JOOGAA JÄNNITTÄJILLE

Tulossa yin-joogaryhmä jännittäjille, psykofyysisen hengitysterapian maustein. Ryhmäkuvaus ja tarkempi ajankohta julkaistaan pian.

Ohjaaja: Tuuli Halttu

 


Työpajat

MITÄ ON TRAUMASENSITIIVINEN JOOGA?
30.5.2019

Kolmen tunnin mittainen työpaja on tutustumismatka traumasensitiiviseen joogaan. TÄYNNÄ

Ohjaaja: Liisa Sonkamuotka

Lue Lisää

YINJOOGA-TAPAHTUMAT

YIN-jooga on rauhallinen ja lempeä joogamuoto, jossa keskitytään oman kehon tuntemusten havainnointiin painovoimalle antautuvissa asennoissa, lattiatasossa. Kokokeho Yin-joogaviikonloput muodostuvat aktivoivasta ja rauhoittavasta harjoituksesta, lauantaina ja sunnuntaina. Voit osallistua joko molempiin tai vain toiseen harjoitukseen. Oma paikka varmistetaan maksamalla osallistumismaksu, jota ei palauteta.

KESKIKESÄN YINJOOGA TYÖPAJA

18.6.2019

Kerran kuukaudessa järjestettävä 2h yinjoogatyöpaja, jonka teema nousee vuoden kierron mukaan. Ohjaaja: Emma Kursu
Lue Lisää

NIVALAN YINJOOGA-VIIKONLOPPU
14-15.6.2019

Kaksi yinjooga-työpajaa Humpuukkiharjulla.
Ohjaaja: Liisa Sonkamuotka

Lue lisää